Başakşehir, Konferans Ligi'nde gol oldu yağdı!

25.07.2024 - 22:18 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 22:27

RAMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda sahasında San Marino takımı La Fiorita ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz maçı 6-1 kazandı. İşte detaylar...

Başakşehir, Konferans Ligi'nde gol oldu yağdı!

AJANSSPOR HABER

AMS Başakşehir, UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda sahasında San Marino takımı La Fiorita ile karşı karşıya geldiç Temsilcimiz maçta rakibine gol oldu yağdı. İşte maça dair detaylar...

Berkay Özcan, perdeyi açtı

Karşılaşmanın 5. dakikasında penaltı noktasının önüne doğru giden Berkay Özcan şık hareketlerle rakibinden sıyrılıp yakın mesafeden vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak filelerle buluştu. Başakşehir, maçta 1-0 öne geçti.

Davidson 2 yaptı

Karşılaşmanın 13. dakikasında Başakşehir'de Davidson, savunmasın arkasına sarktı ve gelen topu iyi kontrol etti, Daha sonra rakibini çalımlayan Davidson, sağ ayağıyla rakip fileleri sarsmayı başardı. Başakşehir, farkı 2'ye çıkardı.

Figueiredo 3 dedi

Karşılaşmanın 29. dakikasında Başakşehir'de Figueiredo, savunmada yapılan hatayı affetmedi ve farkı 3'e çıkaran golü kaydetti.

Kemen'de sahne aldı

İlk yarının bitmesine dakikalar kalan 42. dakikada bu sefer sahneye Kemen çıktı. Bu golle Başakşehir farkı dörde çıkardı.

Figueiredo yine sahnede

Karşılaşmanın 49. dakikasında Başakşehir'de sahneye yine Figueiredo çıktı ve skoru 5-0 yapan golü kaydetti.

La Fiorita'da Greco, golünü attı ve skor 5-1 oldu.

Bu sefer sahneye Piatek çıktı

Karşılaşmanın 71. dakikasında golcü oyuncu Piatek sahne aldı. Attığı golle skoru bu sefer 6-1'e getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler