Başakşehir maçında oynayacak mı? Cenk Tosun'da son durum...

08.03.2021 - 13:25 | Son Güncellenme: 08.03.2021 - 13:42

Beşiktaş haberleri... Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışı içinde olan lider Beşiktaş, Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Cenk Tosun'un durumu merak konusu oldu. Peki Cenk Tosun, Başakşehir maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Başakşehir maçında oynayacak mı? Cenk Tosun'da son durum...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, Gaziantep FK karşısında 2-1 kazandı ve haftayı Galatasaray'ın da kaybıyla zirvede bitirdi. Siyah-beyazlı takım Başakşehir maçında odaklandı. Peki, Beşiktaş'ta sakatlık yaşayan Cenk Tosun ne durumda? Detaylar haberde...

Cenk Tosun antrenmana katılmadı

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Bu maça odaklanan siyah-beyazlılar, 3 puan hedefliyor. Beşiktaş'ta Gençlerbirliği maçı sonrası sakatlandığı açıklanan Cenk Tosun antrenmana katılmadı.

Sağlık heyeti uğraş veriyor

Cenk Tosun'u teknik heyet yakından takip ediyor. Sağlık heyeti, Cenk Tosun'un hazır hale gelebilmesi için uğraş veriyor. Başakşehir ile Beşiktaş arasındaki maç 12 Mart Cuma günü oynanacak.

Sergen Yalçın risk almayı düşünmüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın hazır hale gelmemesi durumunda Cenk Tosun'u 11'de değerlendirip risk alması beklenmiyor. Bilindiği üzere Aboubakar ve Larin siyah-beyazlı takımda etkili bir performans sergiliyor.

Cenk Tosun'un performansı

Beşiktaş'ta kiralık oynayan Cenk Tosun ise 2 maçta 2 gol kaydetti. Futbolcu, 15 Şubat'taki Gençlerbirliği maçından sonra Denizli, Malatya ve Gaziantep FK maçlarında kadroda yer almadı. Futbolcunun sezon sonunda sözleşmesi sona erecek. Cenk'in, Everton'da kadroda düşünülmediği ve kariyerine Rus ekibi CSKA Moskova'da devam edeceği gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler