Başakşehir transferi duyurdu! Caner Erkin'e sözleşme

28.01.2023 - 18:21 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 22:03

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, sol beke transfer yaptı. Fatih Karagümrük'ten ayrılan Caner Erkin, Başakşehir ile sözleşme imzaladı. Detaylar...

Başakşehir transferi duyurdu! Caner Erkin'e sözleşme

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de liderlik mücadelesi veren Medipol Başakşehir, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. İstanbul temsilcisi, sol bek pozisyonuna önemli bir takviyede bulundu.

Caner Erkin Başakşehir'de!

Medipol Başakşehir, sezonun ilk yarısında Fatih Karagümrük ile sözleşmesini fesheden Caner Erkin ile uzun süredir temaslarını sürdürüyordu. Göksel Gümüşdağ yönetimi, transferi resmen duyurdu.

İşte sözleşme detayları

Medipol Başakşehir, Caner Erkin transferi hakkında yaptığı açıklamada, tecrübeli futbolcu ile yapılan kontratın detayını da duyurdu. Başakşehir, 34 yaşındaki sol bek ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
MHK Başkanı istifa etti!
Habere Git

Kulüp açıkladı

Başakşehir tarafından yapılan transfer açıklamasında, "Kulübümüz, son olarak Süper Lig ekiplerinden F.Karagümrük'te oynayan Caner Erkin ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Caner Erkin'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Transfer videosunda Ömer Ali de yer aldı

Medipol Başakşehir'in Caner Erkin'i açıkladığı transfer videosunda sağ bekte görev alan Ömer Ali Şahiner de yer aldı. Videoda Caner'in Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde karşı karşıya gelen ikilinin ikili tartışması sırasında Caner Erkin'in gülümsediği an paylaşıldı.

İlgini Çekebilir
İşte MHK başkanlığı için en kuvvetli aday
Habere Git

Asist yarışının içinde

Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesini Aralık ayında karşılıklı anlaşarak fesheden Caner Erkin, İstanbul ekibiyle bu sezon 12 karşılaşmaya çıkmıştı. Tecrübeli sol bek yaptığı 6 asist ile dikkat çekerken, sezonun ilk 13 haftasında asist kralı oldu. 34 yaşındaki futbolcu şu anda ise 7 asisti olan Fatih Karagümrüklü Fabio Borini'nin arkasında, 2. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler