Başakşehir transferlere devam edecek mi? Açıklandı...

25.07.2017 - 20:20 | Son Güncellenme: 25.07.2017 - 20:20

Başakşehir transferlere devam edecek mi? Açıklandı...

AJANSSPOR - Medipol Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'un sorularını yanıtladı.

"Final maçı olarak bakıyoruz"

"Club Brugge maçına final maçı olarak bakıyoruz. Brugge'yi elediğimiz takdirde play-off gruplarına kalacağız. Dolayısıyla Avrupa da garanti olmuş olacak. İyi hazırlandık son antremanıı yapıyoruz şu an. İnşallah iyi geçer bizim açımızdan."

"Biz de takımımıza güveniyoruz"

"Sonuç olarak güzel bir skor alıp kendi stadımızda tur atmayı düşünüyoruz. Brugge bizden daha önce toparlanmış takım, ligleri de yakın zamanda başlıyor ve bize göre daha hazırlar. Biz de takımımıza güveniyoruz. İskeletimizle oynamadan transfer yaptık, açıkcası iyi oynarsak kazanırız."

"Elimizden geleni yapacağız"

"3 senede geldiğimiz nokta bu. 3 sene önce PTT  1. Lig'de oynuyorduk şimdi Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynuyoruz. Hayırlısı olsun diyorum. Bu maç bizim için çok önemli. Bu maçı geçersek Avrupa Ligi gruplarına direkt katılma hakkımız oluyor. Bu maçları geçmemiz lazım, en kötü temennimiz bu. Elimizden geleni yapacağız."

Transferler devam edecek mi?

"Bizim son 2-3 sene oynadığımız futboldan daha çok tartışılan konu taraftar. Başakşehir olarak 3 senelik bir kulübüz, bizim de projemiz var. Ürünler satılıyor, kurumlara devamlı kombinelerle bilgiler paylaşıyoruz ve ilgili planlamayı yapıyoruz. Bu işleri halletmek için bir grup kurduk, şu ana kadar 4 bin kombine sattık. 10 bin satmayı hedefliyoruz.

Hocamızın doğrultusunda sakatlık falan olmazsa transfer yapmayı düşünmüyoruz. Bundan sonra bu kadroyla devam edeceğiz. Sakatlık olmazsa bu kadroyla devam edeceğiz."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler