Transfer Haberleri | Medipol Başakşehir'de Leo Duarte pazarlığı

20.06.2022 - 18:49 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 18:57

Süper Lig ekibi Başakşehir, bonservisi Milan'da bulunan Leo Duarte için harekete geçmeye hazırlanıyor. İtalyan kulübü ile İstanbul temsilcisi arasındaki bonservis pazarlıkları sürüyor.

Transfer Haberleri | Medipol Başakşehir'de Leo Duarte pazarlığı

AJANSSPOR - HABER

Emre Belezoğlu ile yeni sezona hazırlık yapan Başakşehir, 1.5 sezondur Milan'dan kiralık olarak turuncu-lacivertli formayı giyen Leo Duarte'nin bonservisini almak istiyor. İtalyan kulübü ile İstanbul temsilcisi arasındaki bonservis pazarlıkları sürüyor.
 

Duarte, İstanbul'da devam etmeye sıcak bakıyor

İtalyan ekibi Milan'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan ve 1,5 sezondur turuncu-lacivertliler için top koşturan Brezilyalı stoper, turuncu-lacivertliler ile toplamda 54 maça çıktı. Başakşehir, Milan ile pazarlıklarını sürdürürken, 25 yaşındaki futbolcu da kariyerine İstanbul'da devam etmeye sıcak bakıyor.

5.5 milyon avroluk satın alma opsiyonu bulunuyor

Brezilyalı stoper, Ocak 2021'de Başakşehir'e Milan'dan kiralık olarak gelmişti. 1.5 yıllık kiralık anlaşması ay sonunda bitecek olan Duarte'nin sözleşmesinde 5.5 milyon avroluk satın alma opsiyonu bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu istemeden de olsa bu kararı aldı! Başakşehir'de bir devrin sonu
Habere Git

Milan'a 10 milyon avroya mal olmuştu

2019'da Flamengo'dan Milan'a 10 milyon avroya transfer olan 25 yaşındaki futbolcunun, İtalyan kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezon Başakşehir'de 33 maça çıkan Duarte'nin gol ya da asisti bulunmuyor.

Senin için hazırladığımız haberler