Başakşehir'de Rafael kızardı

19.02.2021 - 21:23 | Son Güncellenme: 19.02.2021 - 21:26

Sezonun ilk haftalarında oynanan Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçında 2 sarı kart görerek kırmızı kartla oyun dışında kalan ve daha sonra PFDK tarafından kırmızı kartı iptal edilen Başakşehirli futbolcu Rafael, bu sefer Trabzonspor mücadelesinde kızardı. İşte detaylar...

Başakşehir'de Rafael kızardı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 26. haftasında Başakşehir, evinde Trabzonspor'a 1-0 yenildi. Karşılaşmanın son dakikalarında Başakşehir'in Brezilyalı futbolcusu Rafael Pereira da Silva kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Kırmızı kartı iptal edilmişti

Daha önce Fenerbahçe - Medipol Başakşehir maçında gördüğü 2 sarı kart sonucunda kırmızı kartla oyun dışında kalan Rafael'e PFDK, cezai işlem uygulamamıştı.

PFDK'dan yapılan açıklamada "MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK sporcusu RAFAEL PEREIRA DA SILVA hakkında, 23.12.2020 tarihinde Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Süper Lig müsabakasında görmüş olduğu ilk sarı kartın ve 2.sarı kart nedeniyle gördüğü kırmızı kartın ve cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebinin KABULÜNE, FDT'nin 86/2. ve 86/3. maddesi uyarınca İLK SARI KART, KIRMIZI KART VE CEZAİ UYGULAMALARININ KALDIRILMASINA, Hukuk Müşavirliği tarafından konulan idari tedbirin KALDIRILMASINA, ihraç sonrası eylemleri nedeniyle yargılamanın tedbirsiz olarak DEVAMINA, Karar verilmiştir." denildi. 

Senin için hazırladığımız haberler