Başakşehir altyapıdan Batuhan Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı

18.01.2022 - 14:39 | Son Güncellenme: 18.01.2022 - 15:21

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir altyapısından yetişen Batuhan Çelik 17 yaşındaki santrafor Batuhan Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Başakşehir altyapıdan Batuhan Çelik ile profesyonel sözleşme imzaladı

Visca ve Kaplan gitti, Gürler ve Çolak geldi

Devre arası transferinde Edin Visca'yı bonservisiyle Trabzonspor'a, Emre Kaplan'ı ise kiralık olarak Hatayspor'a gönderen Başakşehir, Hatayspor'dan ayrılan Emre Çolak'ın yanı sıra Konyaspor'dan Serdar Gürleri kadrosuna kattı.

İstanbul ekibi kadrosunu altyapısından bir isimle daha takviye etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre altyapıdan yetişen Batuhan Çelik ile profesyonel sözleşme imzalandı.

2,5 yıllık sözleşme imzalandı

Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, altyapımızdan yetişen Batuhan Çelik ile 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Genç oyuncumuzun imza töreninde Altyapı Direktörümüz Nedim Yiğit yer aldı. Batuhan Çelik’e sözleşmesinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlgini Çekebilir
Atabey Çiçek, adım adım Samsunspor'a...
Habere Git

11 maçta 5 gol, 1 asistle oynadı

Türkiye U17 Milli Takımı'nda da forma giyen Batuhan, bu sezon Başakşehir formasıyla U19 Süper Ligi'nde 11 maçta 5 gol ve 1 asistle oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler