Başakşehir'den transferde Deniz Türüç kararı!

13.11.2020 - 10:36 | Son Güncellenme: 13.11.2020 - 10:53

Süper Lig'de geçen sezon şampiyon olan Medipol Başakşehir, Fenerbahçe'den Deniz Türüç'ü bu sezon başında kiralamıştı. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Başakşehir'in performansından memnun olduğu Deniz Türüç'ü bonservisiyle kadrosuna katmak istediği gündemde. Deniz Türüç, Fenerbahçe'den ayrılacak mı? Başakşehir ne kadar bonservis ödemek durumunda? İşte detaylar...

Başakşehir'den transferde Deniz Türüç kararı!

AJANSSPOR-HABER

Medipol Başakşehir, Fenerbahçe’den kiraladığı Deniz Türüç’ün performansından memnun kaldı. Medipol Başakşehir, son olarak Hırvatistan maçında milli formayla ağları havalandıran Deniz Türüç’ün bonservisini almak için harekete geçti. İşte detaylar…

Başakşehir, Deniz Türüç transferi için 2 milyon Euro'dan fazla bir para ödemek zorunda

A Spor’un haberine göre; Başakşehir yönetimi devre arasında Deniz Türüç’ün bonservisini alacak. Başakşehir, Fenerbahçe ile görüşmeler yapacak. Fenerbahçe’nin futbolcu için 2 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam beklediği ifade edildi.

Hırvatistan maçı sonrası neler söylemişti?

Hırvatistan maçı sonrasında açıklama yapan Deniz Türüç, ”Buradan hocam Okan Buruk’a ve başkanımız Göksel Gümüşdağ’a teşekkür ediyorum. Her zaman kendime güvenerek, çalışarak inanarak çok şükür çıkışa geçtim. İnşallah Başakşehir'le seri yakalar, yukarılara tırmanırız” diye konuştu.

Deniz Türüç bu sezon kaç maçta oynadı?

Deniz Türüç, Medipol Başakşehir’de ligde 4, Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maçta oynadı. 2 asiste imza atan futbolcu, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler