Başakşehir'e Ozan Tufan teklif edilecek!

11.06.2019 - 14:32 | Son Güncellenme: 11.06.2019 - 17:32

Başakşehir'e Ozan Tufan teklif edilecek!

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e Ozan Tufan + para teklif edecek.

Bu sezon taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Fenerbahçe, yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefliyor.
Bir yandan da UEFA'dan çıkacak karara göre transferde hareket etmek isteyen Fenerbahçe bu karara göre transferde daha net kararlar almayı planlıyor.
Ersun Yanal ve Damien Comolli liderliğinde gelecek sezona yepyeni bir kadro kurmayı planlayan sarı-lacivertliler de öncelik kulübe para kazandıracak isimleri güzel bir fiyatla satıp yapılacak transferlere kaynak oluşturmak.
Özellikle Eljif Elmas, Miha Zajc gibi isimlerden bu kaynağı yaratmayı planlayan yönetim takımda kalmasını istediği isimlerle de sözleşme imzalamayı planlıyor.
Bir yandan sözleşmesi biten isimlerle masaya oturan, diğer taraftan forvet transferi için uğraşan Fenerbahçe, orta sahaya yapılacak takviyeler için de iyice gaza bastı.
Başakşehirli İrfan Can Kahveci de öncelikli aday olarak listedeki isimlerden biri.
23 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeriyle daha önce dirsek temasında bulunup nabız yoklayan sarı-lacivertlierin, bu hafta resmi temaslara başlayıp Başakşehir'in kapısını çalacağı bildirildi.

SEVILLA DA TAKİPTE

1.76 boyundaki oyuncu için 10 milyon euro civarında bir bedel düşünen Başakşehir cephesine Ozan Tufan + 2 milyon euro'luk bir teklif yapılacağı ifade edildi.

Yönetimin temmuz ayına kalmadan en azından orta sahadaki sıkıntıyı çözmek için yoğun çaba harcadığı ve gerekirse yeni bir teklif yapılabileceği gelen haberler arasında.
Bu arada İspanyol ekibi Sevilla'nın da geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana İrfan Can için girişimlerde bulunduğu belirtiliyor.
Merkez orta saha olarak görev yapan İrfan Can Kahveci, sol kanatta da oynayabiliyor. Sol ayaklı olan 23 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezon Başakşehir'le 37 maça çıkıp 4 gol, 5 asist üretip 9 gole etki etti.

Performansı ile milli takıma kadar yükselen İrfan, Fransa ile oynanan mücadeleye 11'de başlayıp mücadelesiyle alkış almıştı. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler