''Başakşehir'i yerden yere vurmamak lazım''

25.04.2017 - 15:24 | Son Güncellenme: 25.04.2017 - 15:24

Karabükspor başkanı Feridun Tankut Radyospor'da Emrah Karalinç'e önemli açıklamalar yaptı!

İşte o sözler:

Gaziantep'in durumu bizi ilgilendirmiyor

Karabükspor, sezon başından beri 12-13 mağlubiyet aldı, her mağlubiyetten sonra futbolcularımı ellerinden gelen futbolu ortaya koyduklarını söyledim ama Bursaspor mücadelesi hariç, orada ki futbol beni tatmin etmedi.

Gaziantep'in konumu kendisini ilgilendiriyor, biz bütün maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Biz bu maça galibiyet parolasıyla çıkacağız ve gelecek sezonun yapılanmasını düşünüyoruz.

Zoran Barisic, hocamız bütün takımla yakından ilgileniyor, yakında hocamızla gelecek sezonun planlamasını da yapacağız.

Başakşehir'i yerden yere vurmamalıyız!

Biz Karabükspor olarak, basın mensubu arkadaşımıza yapılan saldırıyı kabul etmiyoruz. Dün Göksel Gümüşdağ ile görüştük, olayı da sordum, bir kız çocuğumuz Emre Belözoğlu ile bazı taraftarlar fotoğraf çekilmişler, sonra tel örgüsü ardından 50-55 yaşında birinin küfür etmesi nedeniyle sinir krizlerine girmiş. Sonrasında çekim yapan basın mensubuna saldırmışlar, olaylar bu şekilde gelişmiş. Başakşehir kulübü zaten anında cezalarını vermişler, onları da bu tavrından dolayı tebrik ediyorum. Gökseş Gümüşdağ bu olaydan dolayı çok üzgün bunu söyleyebilirim. Bence kulüplerimizi yöneten insanlarımızı yerden yere vurmamak lazım.

AJANSSPOR ÖZEL HABER

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler