"Başakşehir'in şampiyonluğu tesadüf değil"

26.07.2020 - 19:30 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 19:32

Başakşehir haberleri... Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, Süper Lig şampiyonu Başakşehir hakkında açıklama yaptı.İşte detaylar...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, Başakşehir'i 3-2 yendikleri maçın ardından konuştu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Çapa, "Maçtan ziyade süreci değerlendirelim. Öncelikle Başakşehir'i tebrik etmek istiyorum. Başarıyı hep dışarılarda arıyoruz ancak uzağa bakmaya gerek yok. Başakşehir'in şampiyonluğu tesadüf değil ve bu Türkiye'de alışık olmadığımız bir şey. Okan Buruk'u tekrardan tebrik ediyorum ve Avrupa'da başarılar diliyorum" dedi.

Kasımpaşa'nın performansını da yorumlayan Fuat Çapa, "Bize herkes küme düşmüş muamelesi yaptı. Kasımpaşa'Nın arkasında çok sağlam bir başkan ve yönetim var. Herkesin parası zamanında ödendi ve bizim işimiz kolaylaştı. Doktorumuza da çok teşekkür ediyorum. Pandemi döneminde onlara da çok iş düştü. Gelen oyuncularımız da bize çok şey kattı. Türkiye liginde bu kadar üretken olan oyuncu gurubuna çok rasatlamıyoruz. 22. haftadan itibaren biz lideriz ve Başakşehir'den 1 puan öndeyiz. Yeni sezonda da hedeflerimiz doğrultusunda çalışacağız" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler