Engin Koyun açıkladı: Burak Kapacak ve Murat Sağlam'a resmi teklif...

24.12.2021 - 15:12 | Son Güncellenme: 24.12.2021 - 15:28

Fenerbahçe'de son dakika haberi: Spor Toto 1. Lig takımı Kocaelispor, Burak Kapacak ve Murat Sağlam için sarı lacivertlilere transfer teklifi yaptı. Detaylar haberimizde...

Engin Koyun açıkladı: Burak Kapacak ve Murat Sağlam'a resmi teklif...

AJANSSPOR HABER-

Spor Toto 1. Lig'de hedefini play-off belirleyen Kocaelispor transferde atağa geçti.

Kocaeli temsilcisi, Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Burak Kapacak ve Murat Sağlam için girişimlere başladı.

İki oyuncu için teklif yapıldı

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, "Burak Kapacak ve Murat Sağlam ile ön görüşmelerimiz oldu. Burak ve Murat için Fenerbahçe'ye teklifimizi ilettik. Fenerbahçe umarım iki oyuncunun Kocaelispor'da oynamasını izin verir. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bekleyip, göreceğiz." dedi.

Kocaeli'de hedef play-off

Hedeflerinin bu sezon için play-off olduğunu ifade eden Başkan Koyun, "Ligi arzu ettiğimiz yerde bitiremedik. Hedefimiz ilk yarıyı 30 ve üzeri bir puanda bitirmekti. Lig uzun bir maraton. İnanıyorum ki sıkıntıları aşacağız. Hedefimiz sezon sonunda play-off potasında olmak. Play-off'ta da başarılı olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

'Benhur'u Trabzon ve Giresun takip ediyor'

Engin Koyun, Benhur Keser ve Raseed için transfer teklifi aldıklarını, Benhur'un ise Trabzonspor ve Giresunspor takımları tarafından takip edildiğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler