Antalyaspor Başkanı Galatasaray'dan Transfer Teklifi Geldiğini Açıkladı

10.01.2023 - 21:08 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 21:21

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Galatasaray'ın Güray Vural için teklif yaptığını, Haji Wright'ı ise birçok kulübün transfer etmek istediği açıkladı.

Antalyaspor Başkanı Galatasaray'dan Transfer Teklifi Geldiğini Açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. İç transferde de hareketli günler yaşayan Akdeniz ekibinde birçok oyuncuya talip çıkıyor. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin oyuncularına gelen teklifler hakkında açıklamada bulundu.

Galatasaray Güray Vural için devrede

Aziz Çetin, sol bek arayışında olan Galatasaray'ın, kapılarını çaldığını duyurdu. Sarı-Kırmızılılar, Güray Vural için Antalyaspor ile temasa geçti. Tecrübeli sol bekin kadroya katılması için Antalyaspor'a teklifte bulunuldu.

"Güray Vural'a Galatasaray'dan bir teklif var"

Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Güray Vural transferi hakkında "Güray Vural'a Galatasaray'dan bir teklif var ama Güray'ın gideceğini düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray istedi, Beşiktaş anlaştı! Sol bek...
Habere Git

2021 yazında Antalya'ya geldi

Futbola Eskişehirspor ve Selimiye altyapılarında başlayan 11 Haziran 1988 doğumlu Güray Vural, Denizlispor, Akhisar Belediye, Trabzonspor, Kayserispor, Akhisarspor ve Gaziantep FK formaları giydi. 34 yaşındaki sol bek, 2021'in Temmuz ayında Antalyaspor'a transfer oldu.

Güray Vural'ın bu sezonki performansı

Güray Vural, bu sezon Antalyaspor forması ile 14 karşılaşmada görev aldı. 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Güray Vural, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli savunmacı, 5 maçta ise sarı kart gördü.

"Haji Wright’a birden fazla teklif var"

Akdeniz temsilcisinin başkanı Aziz Çetin, son dönemde performansıyla gündeme gelen Haji Wright için çıkan transfer haberleri hakkında da konuştu. Çetin, "Haji Wright’a birden fazla teklif var. Herkes teklif veriyor ancak henüz kimseyle yüz yüze görüşmedik. Yüz yüze görüştükten sonra kesin kararımızı vereceğiz. Şu ana kadar yapılan teklifler arasında para ve takas gibi durumlar söz konusu oldu" dedi.

İlgini Çekebilir
PFDK ceza yağdırdı! Fenerbahçe ve Galatasaray...
Habere Git

27 Mart 1998 doğumlu Haji Wright, ülkesi ABD'nin LA Galaxy takımında futbola başladı. Golcü oyuncu, NY Cosmos, Schalke 04, Sandhausen, VVV-Venlo, SönderjyskE ve Antalyaspor formalarını giydi.

Haji Wright'ın bu sezonki performansı

Bu sezon Antalyaspor forması ile 17 resmi müsabakaya çıkan Haji Wright, 11 kez gol sevinci yaşadı. 24 yaşındaki santrfor, 1 asist kaydederken, 1 maçta da sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler