Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'tan Hakan Keleş Açıklaması

28.02.2023 - 16:50 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 17:00

Giresunspor'un yeni başkanı Nahid Yamak, ligdeki hedefleri ve teknik direktör Hakan Keleş'in geleceğiyle ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak'tan Hakan Keleş Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig takımı Bitexen Giresunspor’da cumartesi günü yapılan genel kurulun ardından Nahid Yamak yeni başkan seçildi.Başkan Yamak'tan teknik direktör Hakan Keleş'in geleceğiyle ilgili açıklama geldi. 

Hedef ligde kalıcı olmak

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, "Cumartesi günü görevi devraldık, seçimden hemen sonra maçımız vardı. Gönül isterdi ki ilk maçımızdan 3 puanla dönelim ama kısmet olmadı. Giresunspor'da ilk hedefimiz sezonu en iyi yerde tamamlamak ve ligde kalıcı olmak" ifadelerini kullandı ve ekledi: 

Hakan Keleş ile yola devam

"Giresunspor'da çeşitli dönemlerde yöneticilik yaptım. Hakan Hoca'yı (Keleş) uzun yıllardır tanıyorum ve beğeniyorum. Hakan Hoca devam edeceğiz. Transfer yasağımız var ancak mevcut kadromuzdaki oyuncularımıza güvenmiyorum" 

İlgini Çekebilir
Giresunspor'un yeni başkanı belli oldu!
Habere Git

Jean Pyerre dosyasında son durum

"Jean Pyerre ile hukuki sürecimiz devam ediyor. Dava süreci CAS'ta oyuncu ile imzalanmış resmi sözleşme yok, oyuncu sağlık raporu geçemedi ve testis kanseri olduğu ortaya çıktı. Sonraki süreçte hukuki süreç başladı. İtirazımızı yaptık sonucu bekliyoruz. Ümit ediyorum ki transfer yasağımız kalkar" 

Giresunspor'un ligdeki durumu

Süper Lig'de 23.hafta sonunda 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde eden Giresunspor, 21 puanla 17. sırada yer aldı. Karadeniz ekibi, ligin 24. haftasında cumartesi günü deplasmanda Konyaspor'la karşılaşacak. Deprem felaketinden sonra Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesiyle birlikte iki takım küme düşecek.

Senin için hazırladığımız haberler