Beşiktaş, Somaspor'dan Emrecan Bulut'u Transfer Etti - İşte Bonservis Bedeli

26.06.2023 - 14:30 | Son Güncellenme: 26.06.2023 - 14:43

Süper Lig devi Beşiktaş ilk transferini yaptı. Siyah-Beyazlı kulüp; Somaspor'dan Emrecan Bulut'u kadrosuna kattı. Başkan Mustafa Aydın bonservis bedelini ve anlaşma şartlarını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş, Somaspor'dan Emrecan Bulut'u  Transfer Etti - İşte Bonservis Bedeli

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig devi Beşiktaş'tan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. Siyah-beyazlılar, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Somaspor'da forma giyen Emrecan Bulut'un transferi için anlaştı. 

Resmi açıklama geldi: Prensipte anlaştık

Somaspor Başkanı Mustafa Aydın'dan Emrecan Bulut'un Beşiktaş'a transferi hakkında açıklama geldi.  Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Somaspor Başkanı Mustafa Aydın, "Beşiktaş'la, Emrecan Bulut'un transferi için prensip anlaşmasına vardık. Emrecan için kazanacağımız bonservis bedeli aşağı yukarı 5 milyon TL civarında. Emrecan Bulut'un ikinci satışından yüzde 20 pay alacağız" dedi.

Beşiktaş dışında bir teklif daha geldi

"Emrecan Bulut için Beşiktaş dışında teklif yapan kulüp oldu mu?" sorusuna Başkan Aydın; "Emrecan Bulut için Beşiktaş dışında Süper Lig'den önemli bir takımdan teklif aldık. Şu anda o takımın ismini açıklamam doğru olmaz sebebi ise; Beşiktaş'la belli bir noktaya gelmemiz ve sözlü anlaşma sağlamamız" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın ilk transferi fabrika işçisi!
Habere Git

Emrecan Bulut'a övgü dolu sözler

Somaspor Başkanı Mustafa Aydın "Emrecan Bulut; 20 yaşında ama sahadaki duruşu, yeteneği ve fiziği 20 yaşındaki futbolcudan çok daha fazlası. Emrecan'ın iyi bir takımda çok daha iyi işlere imza atacağını düşünüyorum. Emrecan iyi oyuncularla çok daha iyisini yapacaktır" cümleleri ile sözünü bitirdi.

Emrecan Bulut'un performansı

Emrecan Bulut geride kalan sezonda Somaspor formasını 34 maçta giydi. Sol kanat pozisyonunun yanı sıra forvette de oynayabilen 20 yaşındaki genç oyuncu 16 gol ve 1 asist üretti. Emrecan Bulut'un Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 125 bin Euro.

Senin için hazırladığımız haberler