Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Ersin Destanoğlu'yla Görüştü | Transfer

27.09.2022 - 09:26 | Son Güncellenme: 27.09.2022 - 09:36

Son dakika spor haberi: Beşiktaş'ta hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe deerbisi öncesinde başkan Ahmet Nur Çebi, kaleci Ersin Destanoğlu'yla görüştü. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, Ersin Destanoğlu'yla Görüştü | Transfer

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta 2 lig maçında oynatılmayan ve ardından görev aldığı İstanbulspor maçında yediği hatalı gol nedeniyle puan kaybının faturası kendisine kesilen kaleci Ersin Destanoğlu'na Başkan Ahmet Nur Çebi'den mesaj gitti.

Şartlar yeniden masada

Fotomaç'ın haberine göre; Başkan Çebi'nin Ersin'den sözleşme şartlarını düşünmemesini ve sadece derbi maça konsantre olmasını istediği öğrenildi. Bu arada gelen bilgilere göre Beşiktaş yönetimi derbi sonrasında Ersin ile masaya oturacak 3 yıllık sözleşmenin şartları yeniden masaya yatırılacak.

İlgini Çekebilir
Ersin Destanoğlu gerçeği ortaya çıktı! Ceyhun Kazancı'dan açıklama geldi...
Habere Git

Pürüzler giderildi

Beşiktaş yönetimi ile Ersin'in anlaşmaya eskisine nazaran çok daha yakın olduğu ve bazı pürüzlerin giderildiği de gelen haberler arasında.

Valerien Ismael'in tercihi Ersin

Öte yandan; İstanbulspor maçında taraftarların tepki gösterdiği Ersin'i oynatıp oynatmama konusunda kararsız olan Teknik Direktör Valerien Ismael, Mert Günok'un tam olarak hazır olmaması nedeniyle tecrübeli eldiveni riske atmak istemiyor.

Ersin ya da Emre'den birini oynatmaya sıcak bakan Ismael, 21 yaşındaki file bekçisi Ersin'e şans verecek.

Nice ve Lyon takip ediyor

Bu sezon 5 karşılaşmada 7 gol yiyen Destanoğlu'nun Tansfermarkt verilerine göre piyasa değeri 10 milyon Euro.

Ersin Destanoğlu'nu Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice ve Lyon başta olmak üzere birçok Avrupa kulübü yakından takip ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler