Başkan şikeyle suçladı TBF harekete geçti

17.03.2022 - 01:07 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 11:07

Bodrum Karya Basketbol Kulübü Başkanı Orhun Gencer, Çeşme Basketbol Başkanı Kemal Karakurt'un şikeci olduğunu öne sürünce TBF iddianın incelendiğini açıkladı

Başkan şikeyle suçladı TBF harekete geçti

Oda TV'nin haberine göre Türkiye Kadın Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Bodrum Karya Basketbol Başkanı Orhun Gencer, Çeşme Basketbol Başkanı Kemal Karakurt'la ilgili "şike" imasında bulundu.

Instagramdan şike ithamı

Bodrum Karya Basketbol Başkanı Orhun Gencer Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Hepinizden hesap soracağım. Sanmayın ki susacağım. Antalya Güneşi Çeşme Basketbol... Kemal kardeşim Çeşme Basketbol bizim ikimizin maçında bana teklif ettin al şu parayı zaten düştün işine bak dedin. Biz  de sana koyduk, konuş şimdi yalan söylüyor diye de ben de seni rezil edeyim" dedi ve Kemal Karakurt'u şikeci olarak itham etti. Gencer "Bana açıkla neden iddaa programına girmiyorsun. Nedenini açıklamazsan adam değilsin" ifadelerini kullandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan açıklama 

Şike iddiaları üzerine Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan bir açıklama geldi "Türk basketbolu ile ilgili her türlü somut iddiaların, ilgili kurullarımız tarafından incelenmekte ve talimatlarımıza uygun şekilde değerlendirilmekte olduğunu kamuoyuna saygı ile duyururuz." denildi. 

 

İlgini Çekebilir
A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın ilk kaptanı vefat etti
Habere Git

Hangi olaya açıklama yapıldığı belirtilmedi

Ancak Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan bilgilendirmede hangi olaya ilişkin böyle bir açıklama yapıldığı belirtilmedi. Bu açıklamaya yorum yapan kullanıcılar federasyonun açıklamasının hangi konuda olduğunu anlamadı.  

Senin için hazırladığımız haberler