James Harden, başkana “Yalancı” dedi 100 bin Dolar ceza yedi

23.08.2023 - 00:15 | Son Güncellenme: 23.08.2023 - 00:27

Son dakika haberleri | NBA, Philadelphia 76ers Başkanı Daryl Morey’e yalancı diyen James Harden’a 100 bin Dolar ceza verdi. İşte tüm detaylar...

James Harden, başkana “Yalancı” dedi 100 bin Dolar ceza yedi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

NBA’in Doğu Konferansı ekiplerinden Philadelphia 76ers’ta forma giyen James Harden geçtiğimiz günlerde kulüp başkanı Daryl Morey hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Morey’i yalancılıkla suçlayan Harden, NBA tarafından 100 bin Dolar para cezasına çarptırıldı. 

Harden’ın takas isteği gerçekleşmedi

Geçtiğimiz haftalarda Sixers oyuncusu James Harden’ın Los Angeles Clippers’a takas olmak istediği aktarıldı. Tecrübeli basketbolcu bu isteğini kulübe de iletti. Philadelphia 76ers ise Harden’a, karşı ekipten uygun bir takas bulamadıkları için Eylül ayında takım antrenmanlarına katılması gerektiğini bildirdi. 

Sixers’ta Harden krizi

Philadelphia’dan takas ile ayrılamayan James Harden geçtiğimiz günlerde KHOU 11 kanalı için yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 33 yaşındaki basketbolcu muhabirin kendisine Philadelphia 76ers ile ilişkisinin düzeltilemeyecek olup olmadığını sorması üzerine “Öyle düşünüyorum" cevabını verdi.

İlgini Çekebilir
Harden, canlı yayında kazandığı paraya inanamadı
Habere Git

Başkana güvendi, opsiyonunu kullandı

Aktarılan bilgilere göre Los Angeles Clippers’a gitmek isteyen James Harden takası konusunda takım başkanı Daryl Morey’e güvendi. Morey’in takas konusunda kendisine yardımcı olacağını düşünen Harden, 2023-24 sezonu için 35,6 milyon Dolarlık opsiyonunu Haziran ayında kullandı ve ekip ile olan sözleşmesini 1 yıl uzattı. 

Sixers ve Clippers arasında gerçekleşen görüşmelerden ise takas konusunda bir sonuç çıkmadı ve Philadelphia takas görüşmelerini sonlandırdı. 

"Morey bir yalancı ve onun olduğu yerde olmayacağım"

Philadelphia 76ers’tan takas yolu ile ayrılamayan James Harden, geçtiğimiz hafta Çin’de katıldığı Adidas basketbol ayakkabısı serisi tanıtım toplantısında adeta ateş püskürdü. Sixers Başkanı Daryl Morey’in bir yalancı olduğunu söyleyen Harden şunları söyledi: "Daryl Morey bir yalancı ve ben asla onun parçası olduğu bir organizasyonda yer almayacağım. Tekrarlıyorum, Daryl Morey bir yalancı ve ben asla onun parçası olduğu bir organizasyonda yer almayacağım"

İlgini Çekebilir
NBA yıldızı Suudi Arabistan'dan oynamak istiyor
Habere Git

Harden’ın sözleri soruşturmalık oldu

NBA, Philadelphia 76ers Başkanı Daryl Morey hakkında yaptığı açıklamalar ile dikkat çeken James Harden hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. 

NBA’den "Yalancı" lafına 100 binlik ceza

Bugün ise NBA’in Daryl Morey sözleri hakkında soruşturma başlatılan James Harden için verdiği karar belli oldu. Organizasyon 33 basketbolcuya söyledikleri yüzünden 100 bin Dolar ceza verildiğini açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler