Başkandan canlı yayında flaş sözler: "Lig dizayn edildi"

12.03.2021 - 16:08 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 16:13

Royal Hastanesi Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hakem kararlarını eleştiren Başkan Göçmez, "1. Lig dizayn edildi." dedi. Detaylar haberimizde...

Başkandan canlı yayında flaş sözler: "Lig dizayn edildi"

Royal Hastanesi Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Onur Göçmez, "Oyuncumuz Orhan Taşdelen'in Altınordu maçında gördüğü iki sarı kart kararı doğru fakat onun öncesinde Altınordulu oyuncunun Orhan'a müdahelesi var, bunu da incelemek lazım. Biz sadece Altınordu maçında 10 kişi kalmadık. Adana Demirspor ve Ankara Keçiörengücü maçlarında da 10 kişi kaldık. Son 3 maçımızda oyun olarak iyi olduğumuzu söyleyemem fakat iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Takımımızın Play-Off'a kalmaması için bazı şeyler yapıldığını anladık. Lig dizayn edildi, bu yarışın içine Bandırmaspor dahil edilmedi. Bandırmaspor'un Play-Off'ta olmasını istemediler. Bu benim söylemim; Bandırmaspor'u ve Bandırma halkını bağlamaz. Bu yorumu Onur Göçmez olarak yapıyorum. Giresunspor deplasmanına da kazanmak için gideceğiz, 90 dakika mücadele edeceğiz. Play-Off için mücadelemiz sezon sonuna kadar devam edecek. " dedi. 

Erkan Sözeri için övgü dolu sözler

Başkan Göçmez, teknik direktör Erkan Sözeri'den memnun olduklarını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Erkan Sözeri Hocamız bizim dostumuz, arkadaşımız oldu. Erkan Sözeri'yi çok benimsedik. O bize destek oluyor, biz de ona destek oluyoruz, aile olduk diyebilirim. Erkan Sözeri'ye saygı duyuyorum. Sezon sonuna kadar Play-Off için mücadelemiz devam edecek." 

Senin için hazırladığımız haberler