"Başkanımızın reddedemeyeceği bir teklif..."

11.07.2017 - 13:34 | Son Güncellenme: 11.07.2017 - 13:34

"Başkanımızın reddedemeyeceği bir teklif..."

Beşiktaş'ın kaptanları Tolga Zengin, Necip Uysal ve Oğuzhan Özyakup, bir basın toplantısı düzenledi. 3 futbolcunun sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Kamp çalışmalarının ilk etabına kendi tesislerimizde başladık. Sıcaklık biraz olumsuz ama son 1-2 gündür havalar da gayet iyi . Sakatsızlık gidiyor. Çin seyahatinin ardından İspanya'da hazırlık kampı devam edecek. Sonra Konyaspor ile Süper Kupa maçı var.

Fizik kondisyon antrenmanları yapıyoruz, çok önemli idmanlar bunlar . BUnu iyi geçirmek istiyoruz. Çin'e gidip dönüp İspanya'ya gideceğiz. Bu etap güzel geçiyor.

Yeni sezon hayırlı olsun. Yoğun tempoda devam ediyoruz. Kazasız belasız kamp geçirip en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. İstanbul'dan sonra Çin, sonra da İspanya'da 3 maç oynayacağız. Umarım en iyi şekilde hazırlanırız, kazasız belasız kamp dönemi geçiririz.

Ben de beyaz formayı çok seviyorum.

Büyük bir takımız, sezona şampiyonluk için başlıyoruz. Hedefimiz iyi futbol oynamak ve şampiyon olmak. 3'te 3 de önemli bizim için. 3'te 3 yaparsak çok iyi olacak bizim için.  
Bizim hocamız mükemmeliyetçi bir hoca. Bir şey ne kadar iyi yapıyorsanız, onun üstünü isteyen bir hoca. Söyledği şey de bizim daha iyi olmamız için söylediği şeyler. Daha iyi çalışıp hocanın dediği seviyeye gelmek istiyoruz.

10 numarası olayını konuşmadık Daha henüz bir şey belli değil. İlk resmi maça kadar eski numaralarla devam eeceğiz. İlk resmi maça kadar bekleyeceğiz. O zaman belli olur. Son birkaç aydda her röpörtajda cevapladım. İki sene üst üste şampiyon olduk. Avrupa'da da hedeflerim var. Burası benim ailem. Buraya ne kadar bağlı olduğumu herkes biliyor. Avrupa'yı da çok istediğimi dile getirdim. Beşiktaş'ta çok kalmak isterim. Başkanımızın reddemeyeceği bir tekşif gelirse o karar da ona kalmış. Çok mutluyum şampiyon olmak istiyorum tekrar. Avrupa Ligi başarımız, Lyon maçından sonraki üzüntümüz, benim içimde kaldı. Daha da üstüne koymak istiyoruz. Futbol bu, teklifin ne zaman nereden geleceğini bilemezsiniz. Dediğim gibi mutluyum.

 

 

Benim de ev sevdiğim forma beyaz forma. Gri forma için kaleci kazağı denmiş ama 3. forma. Beyaz forma en güzeli, diğerleri de güzel.

Herkesin beğendiği bir oyuncu vardır. Türkiyeye çok isimli oyuncular geldi; uyum sağlamakta zorluk çektiler. Oynamakta zorluk çektiler. Her oyuncunun beğendiği bir oyuncu var. Şu gelsin bu gelsin diye biz konuşmayız. 

Geçen sezon çok şans bulamadım ama elimden geleni yaptım. Kimsenin sakatlığı olmasın ama futbolda böyle şey oluyor. Gençlerbirliği maçında talihsizlik olmuştu. Bu bir yarış. Hepimiz çalışacağız, oynayan oynamayan herkes hazır olacak bundan da Beşiktaşımız yararlanacak. 34 yaşındayım ben artık, taraftar desteğine gelince 5-10 yaşındaki çocukların yazdıklarına çok bakmayın bence

Siyah beyaz çubuklu forma güzel, siyah da güzel. Göğüste bu arma olduğu sürece formalar güzel

Cenk Tosun şu anda Türkiye'nin en iyi forveti, forvet transferini yazarken, elimizdekilerin kıymetini de bilelim. Cenk'in kalitesi belli bize katkıları belli. Cenk'in çok katkısı oldu geçen sezon. Attığı gollerle katkı sağladı. Yönetimimiz kulübümüze en iyisini alacaktır ama birini alırken de ötekinin emeklerini de yok saymayalım 

Senin için hazırladığımız haberler