Baskette müthiş final: Fenerbahçe-Darüşşafaka Tekfen

16.02.2020 - 03:11 | Son Güncellenme: 16.02.2020 - 00:11

Fenerbahçe Darüşşafaka maçı nerede, hangi salonda? Erkekler Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe Beko ve Darüşşafaka Tekfen karşı karşıya geliyor. Taraftarlar, Daçka FB maçı ne zaman saat kaçta araştırmaları yapıyor. Detayları haberimizde derledik...

Fenerbahçe Darüşşafaka maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldaErkekler Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka Tekfen ile karşı karşıya gelecek.  Basketbolseverler ise FB Daçka maçı hangi salonda, nerede oynanacak gibi araştırmaları sıklaştırdı. Detayları haberimizde derledik...

Fenerbahçe-Darüşşafaka Tekfen  maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Erkekler Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe Beko ve Darüşşafaka Tekfen, 16 Şubat Pazar günü saat 17.00’de Ankara Spor Salonu’nda karşılaşacak. Final karşılaşmasını Erşan Kartal, Sinan İşgüder ve Ayşe Nur Yazıcıoğlu yönetecek.

Fenerbahçe’nin 6 Kupası Var

Türkiye Kupası’nın ilk şampiyonu Fenerbahçe, toplamda 6 kez mutlu sona ulaştı.

Kupanın son şampiyonu etiketiyle finale çıkacak olan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon yine Ankara’da Anadolu Efes’i 80-70 mağlup etmişti.

Sarı-Lacivertliler, aynı zamanda 2015-16 sezonunda Bursa’da oynanan finalde Darüşşafaka’yı 67-65 mağlup etti ve 5. kez Türkiye Kupası’nı aldı.

Daçka’nın Henüz Kupası Yok

Erkekler Türkiye Kupası’nda en fazla şampiyonluğu Anadolu Efes yaşadı. Lacivert-beyazlılar, 11 kezle Türkiye Kupası’nı en fazla kazanan takım konumunda bulunuyor.

Organizasyonda Tofaş, Galatasaray Doğa Sigorta ve Ülkerspor’un üçer şampiyonluğu bulunurken, İTÜ iki, Türk Telekom, Altınordu, Paşabahçe, TED Ankara Kolejliler, Beşiktaş, Pınar Karşıyaka ve Banvit de birer kez kupayı müzelerine götürdü. (Basketball.com)

Senin için hazırladığımız haberler