TFF 2. Lig'de Batman-Şanlıurfaspor maçında olaylar çıktı, maç tatil edildi

18.12.2022 - 17:43 | Son Güncellenme: 18.12.2022 - 17:53

TFF 2. Lig'de Batman Petrolspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşmada sahaya atılan yabancı maddeler ve tribün olayları nedeniyle maç tatil edildi.

TFF 2. Lig'de Batman-Şanlıurfaspor maçında olaylar çıktı, maç tatil edildi

AJANSSPOR - HABER

FF 2. Lig Beyaz Grup'ta Batman Petrolspor, sahasında Şanıurfaspor ile karşılaştı. Batman Yeni Şehir Stadyumu'nda oynanan mücadele tribün olayları nedeniyle maçın hakemi tarafından tatil edildi.

İkinci yarı goller geldi, olaylar çıktı

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın 51. dakikasında Behlül Aydın'ın, 57. dakikada ise Mert Çapar'ın attığı golle Şanlıurfaspor 2-0 önce geçti. Atılan goller sonrası ise tribünde olaylar çıktı.

Hakem Sefa Yılmaz, maçı durdurdu

Atılan gollerden sonra sahaya yabancı cisimler atılması nedeniyle hakem Sefa Yılmaz, karşılaşmanın 60. dakikasında oyunu durdurup soyunma odasına geçti.

Batman-Şanlıurfaspor maçı tatil etti

Yılmaz, tribünden taraftarların sahaya yabancı cisimleri atmaya devam etmesi nedeniyle karşılaşmayı tatil etti.

Amatör maçta da olaylar çıktı

Öte yandan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta Malatya’da oynanan Yeşilyurt Belediyespor - Kahramanmaraş İstiklalspor karşılaşması sonrasında olaylar çıktı. Her iki kulübün futbolcu, yönetici ve taraftarların tepki gösterdiği hakemler, polis eşliğinde sahadan çıkabildi.

Polis müdahale etti

Malatya Yeşiltepe Stadı'nda oynanan Yeşilyurt Belediyespor - Kahramanmaraş İstiklalspor karşılaşması gölsüz berabere sona erdi. Mücadeleyi yöneten Hatay bölgesi hakemlerinden Berat Buğta ve diğer hakemlere verdiği kararlardan dolayı, her iki takımın futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri tepki gösterdi. Her iki kulübün futbolcu, teknik heyeti ve yöneticileri ile hakemler arasında sert tartışmalara polis müdahale etti.

Taraftarların da karıştığı olaylarda, stat tamamen boşaltıldıktan sonra hakemler, polis eşliğinde sahadan çıkarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler