Michy Batshuayi, Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmadı! İşte nedeni...

01.10.2023 - 15:32 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 15:49

Fenerbahçe haberleri... Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u sahasında konuk edecek Fenerbahçe'de Michy Batshuayi kadroda yer almadı. Detaylar.

Michy Batshuayi, Çaykur Rizespor maçı kadrosuna alınmadı! İşte nedeni...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde bugün saat 16.00'da Çaykur Rizespor ile sahasında karşı karşıya geliyor.

İsmail Kartal: "3 puanla yolumuza devam etmek istiyoruz"

Sarı-Lacivertli takımda teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşma öncesi yayıncı kuruşa açıklamalarda bulundu. Kartal, "Taraftarımızın her zaman olduğu çok yoğun ilgisi var. Bu da bizi mutlu ediyor. Kadıköy'de Fenerbahçe ruhunu ortaya koyarak, bugünkü maça da en iyi şekilde hazırlanarak çıkacağız. Kendi futbolumuzu en iyi şekilde sürdürerek, 3 puanla yolumuza devam etmek istiyoruz.

"3 günde bir maç oynamaya alışkın bir antrenörüm"

Kolay bir şey değil. 3 günde bir maç oynuyorsunuz. Tam 3. gün futbolcular kendilerini toplayacakken maça çıkmak zorunda kalıyoruz. Ama biz alışığız. Daha önce de bu tip maçları oynadım. 3 günde bir maç oynamaya alışkın bir antrenörüm. Futbolcuları en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Crespo ile anlaştı! İşte kazanacağı ücret...
Habere Git

Batshuayi kadroda yok

Ajansspor'dan Aygün Özipek'in haberine göre; Kanarya'da sakatlıkları bulunan Serdar Aziz ve Miha Zajc kadroyada yer almazken, Belçikalı oyuncu Michy Batshuayi ise hafta içi Avrupa maçı düşünüldüğü için teknik heyet kararıyla kadroya dahil edilmedi.

Maçtan alınınca tepki göstermişti

30 yaşındaki golcü oyuncu, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland ile oynanan karşılaşmada oyundan alınınca İsmail Kartal'a tepki göstermiş ve daha sonra özür dilediği iddia edilmişti.  İsmail Kartal da maç sonu yaptığı açıklamada, "Batshuayi'nin performansı fena değildi, gol attı. Diğer oyuncular da bugün gayet iyilerdi. İzleriz bakarız, bakalım ne olmuş. Maçtan sonra Samandıra'da analizini yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Fenerbahçe ile  9 maça çıkan Batshuayi 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, 5 Eylül Perşembe günü saat 22.00'de Avrupa Konferans Ligi'nde Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler