Michy Batshuayi Amely Maria İle Evlilik Hazırlığında

01.01.2023 - 11:03 | Son Güncellenme: 01.01.2023 - 11:11

Magazin haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi, nişanlısı Amely Maria ile evlilik hazırlığında. İşte detaylar.

Michy Batshuayi Amely Maria İle Evlilik Hazırlığında

Fenerbahçe'nin sezon başında İngiltere Premier Ligi ekiplerinden kadrosuna kattığı Michy Batshuayi, nişanlısı Amely Maria ile hayatını birleştirme kararı aldı.

Batshuayi, Amely Maria ile evlenme kararı aldı

Skorer'in edindiği bilgilere göre nişanlısı Amely Maria ile evlilik kararı alan Batshuayi, hazırlıklara başladı. 

Yıldız golcü ve nişanlısının İstanbul'da evlilik için alışveriş yaptığı öğrenildi.

Jorge Jesus ile kendini buldu

Bu sezon Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus ile kendini bulan Belçikalı forvet, çıktığı 22 maçta 14 gol ve 4 asist kaydetti. 

Bilindiği üzere, 29 yaşındaki oyuncu geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giymiş ve oynadığı 42 maçta 14 gol ve 5 asist performans sergilemişti.

Sarı-lacivertli takıma Chelsea'den 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Michy Basthuayi'nin sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

Forma giydiği takımlar

Golcü oyuncu kariyerinde Standard Liege, Marsilya, Dortmund, Valencia, Crsytal Palace ve Chelsea gibi önemli takımların da formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

2015 yılından bu yana Belçika Milli Takımı'nın da formasını giyen Batshuayi, çıktığı 50 maçta 27 gol ve 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler