Bayern Münih, Alphonso Davies ile sözleşme yeniledi

20.04.2020 - 18:52 | Son Güncellenme: 20.04.2020 - 18:54

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, 19 yaşındaki Ganalı oyuncu Alphonso Davies ile olan sözleşmesini uzattığını açıkladı. Peki Alman devi genç oyuncu ile kaç yıllık sözleşme imzaladı? İşte detaylar...

AJANSSPOR / DIŞ HABER

Kulüpten yapılan açıklamada, Alphonso Davies'in 2023 yılına kadar devam eden sözleşmesi 2025 yılına kadar uzatıldı.

CEO Karl-Heinz Rummenigge: "Alphonso, Bayern'de çok iyi gelişti. Bayern'de uzun süre kalacağından mutluyuz."

"Alphonso ile uzattığımız için mutluyuz"

Sportif direktör Hasan Salihamidžić: "FC Bayern ve Alphonso'nun uzun vadeli bir sözleşme imzalamasından dolayı çok memnunuz. Hız, coşku ve mükemmel bir profesyonel tavrı ile Alphonso, takımımız için ideal bir oyuncudur. Aynı zamanda iyi bir insan."

"Önünde harika bir kariyer olabilir"

CEO Oliver Kahn: "Alphonso Davies genç yaşta yüksek performans gösterdi, aynı zamanda büyük bir gelişme sağladı ve bu potansiyele sahipte bir oyuncu. Bayern Münih'te en üst seviyede oynamaya devam edecek. Önünde harika bir kariyer olabilir. Uzun vadede onu burada görmekten dolayı çok mutluyuz."

"Benim için bir rüyaydı"

Alphonso Davies: "Çok mutluyum. Bayern Münih dünyanın en iyi kulüplerinden biri ve burada oynamak benim için gerçekten bir rüyaydı. Geldiğim günden beri burada kendimi çok rahat hissettim. Bu kulüp ile mümkün olduğu kadar kupalar kazanmak istiyorum. Her zaman her şeyi kazanmak Bayern Münih'in DNA'sıdır."

1 gol 8 asist

Bu sezon Alman devi ile 32 maça çıkan genç oyuncu 1 gol ve 8 asist ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler