Bayern Münih-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

08.11.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 08.11.2023 - 22:25

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında deplasmanda Almanya temsilcisi Bayern Münih ile karşılaşacak. İşte maçla ilgili detaylar ve 11'ler.

Bayern Münih-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 11'ler

AJANSSPOR HABER

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Bayern Münih ile karşı karşıya geliyor. Kendi sahasında konuk ettiği Alman devine oyun üstünlüğünü ele alsa da skorda üstünlük sağlayamadı. Zorlu maçın 11'i ve kanalı belli oldu. Detaylar...

Galatasaray- Bayern Münih maçı hangi kanalda?

Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta mücadelesinde bu akşam Bayern Münih'e konuk olacak. Allianz Arena'da oynanacak maç, saat 23.00'te başlayacak. Karşılaşma, EXXEN ekranlarından canlı olarak yayımlanacak.

Muslera forma giyecek mi?

Galatasaray'da tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın karşılaşmada forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor.

11'ler belli oldu

Bayern Münih: Neuer, Mazraoui, Upamecano, Min Jae, Davies, Goretzka, Kimmich, Coman, Musiala, Sane, Kane

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.

6 sezondur gruplarda yenildi yok

Bayern Münih, son 6 sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mağlup olmadı.

Bu sezon grupta oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan Alman ekibi, 2022-2023, 2021-2022 ve 2019-2020'de bu aşamada yaptığı tüm maçlarını kazandı. Bayern Münih, gruplarda 2020-2021'de 5 galibiyet ve 1 beraberlik, 2018-2019'da da 4 galibiyet ve 2 beraberlik yaşadı.

Bayern Münih'te kimler eksik?

Bavyera temsilcisinde 3 oyuncu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı mücadele edemeyecek. Bayern Münih'te stoperler Matthijs de Ligt ve Tarek Buchmann ile sol bek Raphael Guerreiro, sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada süre alamayacak.

Galatasaray'da tek isim sınırda

Ayrıca grup maçlarında 2 sarı kartı bulunan Sergio Oliveira, karşılaşmada da sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Galatasaray grupta ne yaptı?

Grubundaki ilk maçda evinde Copenhagen ile 2-2 berabere kalan Cimbom, ardından Old Trafford’da aldığı 3-2’lik Manchester United zaferiyle çıkışa geçti. Bayern Münih ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynadığı mücadelenin büyük bölümünde oynadığı baskılı futbolla alkış toplayan temsilcimiz, sonuç kısmında istediğini alamadı ve rakip takım 3-1 kazandı. 

Galatasaray'ın puanı kaç?

Üç maçını da galibiyetle tamamlayan Bayern Münih, 9 puanla lider konumda. Onu 4 puanlı Galatasaray ise ikinci sırada takip ediyor. Manchester United 3 puanla üçüncü , Copenhagen ise bir puanla son sırada bulunuyor.

Bayern Münih 2. lig takımına elendi

Ligde ve Avrupa müsabakalarında yenilgisiz olan Bayern Münih, Almanya Kupası 2. Turu’nda Saarbrücken’den sürpriz bir yenilgi alarak saf dışı kalırken akabinde ligde karşılaştığı Borussia Dortmund’u Dayot Upamecano ve Harry Kane’in (3) golleriyle 4-0 mağlup etti. 

Karşılaşmayı Nobre yönetecek

UEFA, Bayern Münih ile Galatasaray arasındaki mücadeleye Portekizli hakem Emanuel Carvalho Nobre’yi atadı. Nobre’nin yardımcıları Pedro Martins ve Paulo Ricardo Bras, 4. hakem ise Andre Narciso olacak. Nobre, Türk Milli Takımı’nın geçen sene Uluslar Ligi’nde Lüksemburg’u 2-0 yendiği maçı yönetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler