Bayern Münih, Musiala ile kaybetmiyor!

17.04.2021 - 18:42 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 18:52

Almanya Bundesliga'da Bayern Münih, deplasmanda Wolfsburg'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Münih'te 18'lik Jamal Musiala, 2 gol atarak galibiyetin lokomotifi oldu. İşte detaylar...

Bayern Münih, Musiala ile kaybetmiyor!

AJANSSPOR - HABER

Almanya Bundesliga'da haftanın en kritik karşılaşmalarından biri, Wolfsburg ile Bayern Münih arasında oynandı. Wolfsburg, ikinci yarısını domine ettiği maçta Neuer'i aşamadı. Mutlak gol pozisyonlarını gole çeviremeyen ev sahibi takım, sahasında oldukça kritik bir 3 puandan oldu. Bayern Münih'te ise günün kazancı 3 puan değil, Jamal Musiala'ydı.

Bayern oyundan düştü, Wolfsburg fırsat tepti

Maçın ilk yarısına flaş başlangıç yapan Bayern Münih, Jamal Musiala ve Choupo Mouting'le bulduğu gollerle skoru 3-0'a getirdi. Musiala'nın ve Mouting'in gollerinde Wolfsburg kalecisi Casteels hatalı olan taraftı. İlk yarıda ev sahibi Wolfsburg Weghorst ile Münih'in gol yağmuruna adeta dur dedi. Oldukça klas bir vuruşla Neuer'i avlayan Weghorst, sezonun en iyi gollerinden birini kaydetti. 

Bayern Münih'in golleri 15 ve 37. dakikada Jamal Musiala ve 24. dakikada Maxim Choupo-Moting'den geldi. Wolfsburg ise, Münih'in gollerine 35. dakikada Wout Weghorst ve 54. dakikada Maximilian Philipp ile karşılık verdi. 

Bu sonuçla birlikte Bayern Münih 68 puanla liderliğini sağlamlaştırırken; Wolfsburg 54 puanla Frankfurt'un 1 puan ve 1 basamak önünde 3. sıradaki yerini korudu. Wolfsburg için günün iyi haberlerinden biri, Eintracht Frankfurt'un Mönchengladbach deplasmanında bozguna uğramasıydı.

Senin için hazırladığımız haberler