Bayern Münih'in gözü Şampiyonlar Ligi finalinde!

06.07.2020 - 14:06 | Son Güncellenme: 06.07.2020 - 14:07

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamadıkları gerekçesiyle zaman zaman ciddi eleştirilere maruz kalan Bayern Münih'te teknik direktör Hansi Flick iddialı konuştu. Chelsea'yi eleyeceklerini düşünen Flick, Devler Ligi'nde final hedeflediklerini anlattı.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Bayern Münih’in teknik patronu Hansi Flick, Şampiyonlar Ligi hedefleri hakkında konuştu. Bayern, Devler Ligi’nde neyi hedefliyor? Flick açıkladı.

Flick, şampiyonluğun tadını çıkarıyor

Bayern Münih ile şampiyonluk kazanarak kendi kariyeri adına önemli bir başarıya imza atan Hansi Flick, kupada 20.kez ipi göğüslemelerinin ardından Devler Ligi için de iddialı.

“Hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde final oynamak”

Bavyera ekibinin teknik patronu, “Hedefimiz elbette Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olabilmek. Chelsea ile oynayacağımız maçta istediğimiz skoru almalıyız. Kazanmak istiyoruz. Devler Ligi’nde hedefimiz finale çıkmak. Bu bize büyük bir özgüven aşılayacak” diye konuştu.

İlk maçta Bayern Münih 3-0 kazanmıştı

25 Şubat’ta İngiliz ekibi Chelsea ile deplasmanda karşılaşan Bayern Münih, rakibini 3-0 yenerek ciddi bir avantaj elde etmişti. İki takım arasındaki Son 16 Turu rövanş maçı 7 Ağustos’ta Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler