Bayern Münih'te ayrılık vakti! Açıkladı!

22.04.2019 - 02:59 | Son Güncellenme: 22.04.2019 - 03:04

Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih'in Portekizli futbolcusu Renato Sanches, geleceği hakkında dikkat çeken sözler söyledi. Cumartesi günü oynanan ve Bavyera ekibinin 1-0 kazandığı maçta sadece 3 dakika görev yapan Sanches, ayrılık ihtimalinin güçlü olduğunu vurguladı.

Renato Sanches konuştu, ayrılık sinyali verdi

Bu sezon 26 maçta toplam 514 dakika süre alabilen futbolcu, teknik direktör Niko Kovac'ın kendisine şans verme ihtimalinin de düşük olduğunu gördüğünü ifade etti. "Münih'teki kariyerinin sonuna mı geliyorsun?" şeklindeki bir soruya, "Sanırım öyle. Kiralık ya da satış. Neler olacağını göreceğiz" dedi.

Sanches: "Bana 3-5 dakika oynamak yetmez!"

35 milyon euro karşılığında Alman ekibine gelen Sanches, "Herkes daha fazla oynamak istediğimi biliyor. Bana 3-5 dakika yeterli değil. En sevdiğim şey futbol oynamak. Elimden gelenin en iyisini her antrenmanda yapıyorum. Hocamız da arkadaşlarım da bunu biliyor. Her zaman hazır olmak zorundayım. Elbette oynadığım süre içinde gerekeni yapacağım. Kendime güveniyorum. Şans bulursam da iyi oynuyorum" yorumunu yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler