Cim Bom'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih zorlu deplasmandan 2. yarı çıktı

02.09.2023 - 22:02 | Son Güncellenme: 02.09.2023 - 22:24

Bundesliga'da Bayern Münih ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmadan deplasmanda Borussia Mönchengladbach'ı 2-1 mağlup etti.

Cim Bom'un Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih zorlu deplasmandan 2. yarı çıktı

AJANSSPOR-HABER

Bundesliga'nın 3. haftasında Borussia Mönchengladbach, Bayern Münih'i Borussia Park'ta konuk etti. Bayern Münih ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak ligde 3'te 3 yaptı.

Bayern kilidi 2. yarıda çözdü

Borussia Mönchengladbach karşılaşmanın 30. dakikasında Ko Itakura'nın attığı gol ile karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda dakika 58'de Leroy Sane'nin golü ile skora denge getiren Bayern Münih, 87. dakikada sonradan oyuna giren 18 yaşındaki golcü Mathis Tel'in golü ile karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.

Maestro Kimmich

Bayern Münih'in attığı iki golde de asistler 28 yaşındaki Alman orta saha oyuncusu Johsua Kimmich'ten geldi. Alman Milli Takımı'nın formasını da terleten yıldız bu sezon ilk skor katkılarını bugün yapmış oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi fikstürü belli oldu
Habere Git

Cim Bom'u ilgilendiren maç

Bundesliga'yı şampiyon tamamlayan Bayern Münih, 1. torbadan kuraya girdiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda; Manchester United, Kopenhang ve temsilcimiz Galatasaray ile eşleşti.

İlk randevu 24 Ekim

A Grubu'nda yer alan Galatasaray 24 Ekim'de evi Rams Park'ta Bayern Münih'i konuk edecek. İki ekip arasındaki ikinci maç ise 3 Kasım'da Allianz Arena'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler