Bayram Bektaş: "Başakşehir'i tebrik ediyorum"

27.11.2018 - 01:23 | Son Güncellenme: 26.11.2018 - 22:24

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe sahasında Medipol Başakşehir’i konuk etti. İstanbul temsilcisi karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak puanını 30’a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Göztepe teknik direktörü Bayram Bektaş maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’de Göztepe sahasında Medipol Başakşehir’i konuk etti. İstanbul temsilcisi karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak puanını 30’a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. 

Göztepe teknik direktörü Bayram Bektaş maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bektaş'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Üzgünüz. Bu güzel atmosferde tribünleri dolduran taraftarları mutlu etmek isterdik. Başakşehir iyi bir takım. İyi hazırlandık ama kendi oyun kurgumuzu kullanamadık. Çok fazla kopukluk oldu. Dolayısıyla rakibe çok fazla pas yapma olanağı verdik. Buna rağmen çok pozisyona girdik. Son vuruş ve pas kalitesinde daha becerikli olmamız gerekirdi. Ama olmadı. Mesafeler de açılınca rakip kontra ataklara döndü. Bu kadar orta yapmışken sonuçlandırması da daha kaliteli olmalıydı. Öne geçseydik daha farklı bir maç izleyebilirdik. Başakşehir'i tebrik ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler