Bayram Bektaş'tan Galatasaray maçı yorumu! 'Oyun beni tatmin etti...'

20.08.2018 - 02:55 | Son Güncellenme: 19.08.2018 - 23:57

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray evinde Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.

Göztepe teknik direktörü Bayram Bektaş maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Bayram Bektaş'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bugünkü oyun beni tatmin etti. Galatasaray kendi evinde kaybetmiyor. Biz kendi oyunumuzu oynamaya geldik. Rakibi iyi analiz ettik. Gole kadar maçı iyi götürdük. Net pozisyonları değerlendirsek başka olacaktı. Kendi oyunumuzu oynamayı başardık, rakibe göre daha fazla koştuk. Hatları daralttık. Arkadaki boşluklara dikine geçişler yapınca karşı karşıya kalacağımızı biliyorduk. Ama sonuçlandırmada başarısızdık. Bunu başaramadık.

Rakip kalede gol ararken, kontra gol gördük. Bu mücadelenin karşılığı bu değil. Kendi futbolumuzu oturtmaya çalışıyoruz. Yeni katılan oyuncular var. Ama bu maçın hakkı en az 1 puandı. Onu alamadık. Biz kaybederken bile kazandıklarımıza bakıyoruz. 1 puan bekliyordum. Alamadık, üzgünüz.

Transfer devam edecek. Forvet hattına yapılması gerekiyor. Borges’in gelmesi oyun anlayışı olarak bizi ileriye taşıdık. Forvet alarak transferi noktalayacağız.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler