BB Erzurumspor 3 ismin biletini kesti

21.04.2021 - 23:08 | Son Güncellenme: 22.04.2021 - 00:33

Süper Lig ekibi BB Erzurumspor'da Chahechouhe, Da Costa, ve El Kabir ile yollar ayrıldı. Bu 4 futbolcu daha önce de kadro dışı bırakılmıştı.

BB Erzurumspor 3 ismin biletini kesti

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekibi BB Erzurumspor'da Manuel da Costa, Aatif Chahechouhe ve El Kabir ile yollar ayrıldı. 

 

Mavi-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik heyetimizin talebi doğrultusunda futbol takımımızdan Manuel da Costa, Aatif Chahechouhe, ve El Kabir ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendilerine bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş maçından sonra kadro dışı kaldılar

Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş’a 4-2 yenilen BB Erzurumspor’da bu 3 futbolcu kadro dışı bırakılmış, teknik direktörü Yılmaz Vural bu gelişmeyi Ajansspor'a doğrulamıştı. 

 

Kadro dışı kararının ardından deneyimli stoper Manuel Da Costa da takımda kalmak istemediğini yönetime ileterek karara tepki göstermişti. 

Sebep disiplinsiz davranışlar

Vural’ın bu futbolcuları kadro dışı bırakmasının sebebi ise söz konusu isimlerin disiplinsiz davranışları ve performansları olduğu belirtilmişti. 
 

Kadro dışı kararı sonrası 2'de 2

BB Erzurumspor, 34. haftadaki Beşiktaş maçının ardından alınan bu karar sonrası Süper Lig'in 35. haftasında Denizlispor'u 3-2, 36. haftada ise Yeni Malatya'yı 1-0 mağlup etti.

Senin için hazırladığımız haberler