BB Erzurumspor'da İsmail Kartal dönemi 5 gün sürdü

28.03.2021 - 20:01 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 00:39

Son dakika spor haberleri... BB Erzurumspor'da teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrıldı. Son olarak Konyaspor'u çalıştıran Kartal, Erzurum ekibinde 5 gün önce göreve başlamıştı.

BB Erzurumspor'da İsmail Kartal dönemi 5 gün sürdü

Süper Lig ekibi BB Erzurumspor’da göreve henüz 5 gün önce başlayan teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrıldı.

Fanatik'in haberine göre, Milli Takım arasında Antalya'da kamp kararı alan takımda, göreve yeni gelen İsmail Kartal'ın yönetimle görüş ayrılığı yaşadığı için kamptan ayrıldığı öğrenildi

 

Bu sezon 4 teknik direktör ile yollar ayrıldı

BB Erzurumspor, 31. haftasına gelinen Süper Lig'de 4 teknik adamdan da umduğunu bulamadı.

 Sezona Mehmet Özdilek ile başlayan BB Erzurumspor, daha sonra Hüseyin Çimşir ile anlaşmıştı. İki teknik adamla da istediğini bulamayan mavi - beyazlılar takımın başına Mesut Bakkal'ı getirmişti. 

Bakkal ve Erzurumspor birlikteliği de 17 hafta sürerken, yerine gelen İsmail Kartal ile de 5 gün sonra yollar ayrıldı.  23 Mart'ta göreve getirilen Kartal, takımın başında bir maça da çıkamadı. 

Süper Lig'de teknik adam sirkülasyonu!
 

' İsmail Kartal'ın ayrılık talebi, şaşkınlıkla karşılanmıştır'

BB Erzurumspor'da Kartal ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Görevden ayrılma isteğini "enerjim ve motivasyonum yok" başlığı altında izah eden İsmail Kartal'ın ayrılık talebi, tarafımızca şaşkınlıkla karşılanmıştır." denildi.

Öte yandan sosyal medyada taraftarların paylaşımıyla da İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'nin başına geçebileceği iddiaları gündeme geldi.

Senin için hazırladığımız haberler