BBL Queens, Game Changers EMEA Series III'te namağlup Avrupa şampiyonu!

09.10.2023 - 10:41 | Son Güncellenme: 09.10.2023 - 16:23

Game Changers EMEA Series III büyük finalinde Acend Rising'i 3-1 mağlup eden BBL Queens, namağlup Avrupa şampiyonu oldu ve Brezilya'ya gitmeye hak kazandı. Detaylar.

BBL Queens, Game Changers EMEA Series III'te namağlup Avrupa şampiyonu!

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Valorant 2023 Game Changers EMEA Series III büyük finalinde Acend Rising'i 3-1 mağlup eden BBL Esports’un BBL Queens takımı, Cumhuriyetimizin 100. yılında namağlup Avrupa şampiyonu oldu.

VALORANT sahnesindeki uluslararası yükselişini sürdüren ülkemizin başarılı espor kulüplerinden BBL Esports’un BBL Queens takımı, geçen senenin şampiyonu G2 ile birlikte EMEA'yı Brezilya'nın Sao Paolo kentinde 27 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Game Changers Championship’te ülkemizi temsil edecek.

BBL Queens, Acend Rising'e karşı Haven haritasını 11-13, Lotus'u 4-13 ve Split'i 5-13 kazanırken, Ascent'i ise 14-12 kaybetti.

BBL Queens'in oynadığı son 10 maç

BBL Queens'in Game Changers EMEA Series 3'te aldığı sonuçlar şu şekilde:

  • BBL Queens 3-1 Acend Rising
  • BBL Queens 2-0 Team Falcons Vega
  • BBL Queens 2-1 NASR Ignite
  • BBL Queens 2-0 Team Falcons Vega
  • BBL Queens 2-1 G2 Gozen
  • BBL Queens 2-0 NAVI
  • BBL Queens 2-0 DSYRE GC
  • BBL Queens 2-1 Odd 1 OUT
  • BBL Queens 2-0 Case Hydra
  • BBL Queens 2-0 Guild GC

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’da istifa şoku!
Habere Git

BBL Queens: Avrupa'nın namağlup kraliçeleri Brezilya yolcusu!

Game Changers EMEA Series 3'te oynadığı üst üste 10 maçı kazanan BBL Queens, şampiyonluk sonrası resmi sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaptı.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

AVRUPA'NIN NAMAĞLUP KRALİÇELERİ BREZİLYA YOLCUSU!

VCT 2023: Game Changers EMEA Series 3 Büyük Finali'ni 3-1 kazanarak şampiyon oluyoruz! Bizleri destekleyen Büyük BBL Taraftarlarına teşekkürlerimizle! Brezilya'da görüşmek üzere!

BBL menajeri Eren Gül, Ajansspor'a konuştu: "Avrupa'nın en iyisi olduk"

BBL Queens Esports kadın VALORANT takımının menajeri Eren Gül (BBL Reen), namağlup şampiyonluk sonrası Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu.

İnanılmaz bir başarıya ulaştıklarını söyleyen Gül, "Bugünkü hissiyatım ve duygularımı anlatmam gerçekten mümkün değil. İlk günden bu yana inandığımız başarıya ulaştık. Emek, azim ve ciddi bir çalışma sonucu Avrupa'nın en iyisi olduk.

"Dünyanın en iyi kadın takımı olacağız"

Kadro olarak bir araya geldiğimiz günden bu yana bugünlerin hayalini kurduk ve bir an bile kendimizden şüphe etmedik. Tüm oyuncularım ve koçlarım da beni haklı çıkardı. Şimdilik gururlu olsak da önümüzde dünyanın en iyisi olmak var. Tüm hırsımız ve başarı aşkımız ile dünyanın en iyi kadın takımı olacağız. Dün akşam çok sevinsek de daha yeni başladık. Artık daha yüksek sesle #FORZABBL" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
"Bu kadarını görmemiştim"
Habere Git

BBL koçu Melih Serkan Kaya: "Hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi oldu"

BBL menajeri Eren Gül'ün ardından BBL Queens Esports kadın VALORANT takımının koçu Melih Serkan Kaya da (BBL Meseka) şampiyonluk sonrası duygularını Ajansspor'a anlattı.

Bugün kendisinin doğum günü olduğunu ve hayatının en mutlu günü olduğu ifade ederek sözlerine başlayan Kaya, "Her ne kadar klişe olsa da kendimle konuşurken bile hislerimi kelimelere dökemiyorum. Hayatımın en mutlu günü. Bugün doğum günüm olduğu gerçeği ile hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesi oldu. 10 ay önce BBL ailesine ilk kez adım attım. Ve kendilerine en iyisi olacağına dair bir söz verdim. Avrupa'nın en iyisi olarak ilk adımı gerçekleştirdik. 

"Bayrağımızı en yukarıda dalgalandıracağız!"

Sırada dünyanın en iyisi olmak var. Her bir oyuncum ile gurur duyuyorum. Bizi destekleyen tüm taraftarımıza, kulüp çalışanlarımıza ve bizden bir saniye bile şüphe etmeyen yönetimimize teşekkür ediyorum. Her daim bu büyük aileyi arkanızda hissettikçe kazanmak sizin için sadece bir alışkanlık oluyor. Şimdi kısa bir molanın ardından Latin Amerika'ya, Brezilya'ya adım atacağız ve bayrağımızı en yukarıda dalgalandıracağız!" şeklinde konuştu.

BBL Queens'in oyuncu, koç ve menajer kadrosu şu şekilde:

Oyuncular

Vania: Aleyna Keskin

eva: Nur Çakır

alkyia: Azra Erin

Felipa: Zehra Durak

Wens: Gülce Eda Sürmeli

rayka: Zeynep Kalkan

Menajer

Reen: Eren Gül

Koç

Meseka: Melih Serkan Kaya

İlgini Çekebilir
Kim Min-Jae'den sezon rekoru! Müthiş istatistik...
Habere Git

Ajansspor olarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında namağlup Avrupa şampiyonu olan BBL Queens Esports kadın VALORANT takımını tebrik ediyor, Brezilya'nın Sao Paolo kentinde düzenlenecek Game Changers Championship’te başarılar diliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler