Club Brugge'den Miha Zajc'a 10 milyon Euroluk teklif

25.08.2022 - 14:14 | Son Güncellenme: 25.08.2022 - 15:24

Son olarak Max Meyer ile yollarını ayıran ve yabancı sayısını 19'a düşüren Fenerbahçe'de Sloven orta saha Miha Zacj'a da teklif var. Detaylar haberimizde...

Club Brugge'den Miha Zajc'a 10 milyon Euroluk teklif

Kadrosuna forvet katarak transferi tamamlamayı planlayan Fenerbahçe, bir yandan da yıldız isimlerine gelen teklifler üzerinde çalışıyor.

Fenerbahçe 2021- 22 sezonunda Köln'den bonservis ödemeden renklerine kattığı, ardından Midtjylland'a kiralık gönderdiği Max Meyer ile yollarını ayırdı.

26 yaşındaki Alman orta sahanın sözleşmesi karşılıklı feshedilirken, takımdaki yabancı sayısı 19'a düştü.

Beklenmeyen teklif

Kadronun değerli isimlerinden Attila Szalai ve Miguel Crespo'ya gelen teklifleri değerlendiren sarı-lacivertlilere bu kez hiç beklenmeyen bir teklif geldi.

Sabah'ın Voetbal 24'ten aktardığı habere göre; Club Brugge, sarı-lacivertlilerin başarılı orta sahası Miha Zajc için teklif yaptı.

İlgini Çekebilir
"Ben gönlümde Fenerbahçe ile bir ömürlük sözleşme imzaladım”
Habere Git

10 milyon Euro önerdiler

Adı West Ham United'la anılan Vanaken'in yerini doldurmak için çalışmalara şimdiden başlayan Belçika ekibinin Fenerbahçe'ye Zajc için 8.5 milyon Sterlin'lik (10 milyon Euro) bir teklif yaptığı belirtildi. Fenerbahçe'nin bu teklife vereceği yanıt ise merak konusu oldu.

 

Bu sezon şu ana kadar 6 resmi maçta forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Sloven orta sahanın Fenerbahçe ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler