Beklentinin uzağında, tepkilerin odağında!

17.02.2020 - 21:30 | Son Güncellenme: 17.02.2020 - 21:30

Galatasaray, Süper Lig'de 22. haftada Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ederken Şener Özbayraklı'nın performansı eleştiri konusu oldu. Deneyimli sol bek Mariano'nun yokluğunda karşılaşmaya ilk 11'de başladı ancak yaptığı pas hataları sebebiyle tribünlerden tepki çekti.

Fatih Terim karşılaşmanın ikinci yarısına başlarken Şener Özbayraklı'yı oyundan çıkarırken onun yerine oyuna Martin Linnes'i dahil etti.

Beklenenin uzağında

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması giyen deneyimli sağ bek bu sezon Galatasaray'da istenilen performansı sergileyemedi.

Sezon başında Galatasaray'a katılan deneyimli futbolcu bu sezon 11 maçı, sakatlığı sebebiyle kaçırdı. Şener dün de Yeni Malatyaspor maçında özellikle Bifouma'ya karşı etkisiz bir görüntü sergiledi.  Sarı-Kırmızılı takımın hücum aksiyonlarında ise pas hatalarıyla tepki çeken oyuncu beklentilerin uzağında kaldı.

Ligde 5 maçta oynadı

Galatasaray'da ligin ilk yarısında en çok eleştirilen oyunculardan biri olan sağ bek Mariano'dan da formayı almakta başarılı olamayan Şener Özbayraklı 5'i lig olmak üzere, toplam 10 karşılaşmada forma giydi.

Şener oynadığı lig karşılaşmalarında %80 pas oranı yakaladı. Öte yandan 30 yaşındaki sağ bek bu sezon gol ya da asist katkısı yapamadı.

(AJANSSPOR - ANALİZ)

Senin için hazırladığımız haberler