Belçika'da gündem yine Mbaye Diagne! Ayrılmıyor...

04.05.2020 - 15:21 | Son Güncellenme: 04.05.2020 - 15:36

Belçika'da gündem yine Mbaye Diagne! Ayrılmıyor...

Galatasaray'dan Belçika kulübü Club Brugge'e kiralık olarak transfer olan Mbaye Diagne, sadece sportif anlamda değil özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor.

AJANSSPOR / DIŞ HABER

Belçika basınında yer alan haberlere göre; Senegalli forvetin kiralık olarak oturduğu villasının sözleşmesinin Ekim 2019 - 2020 arasında bittiği ve daha sonra yeniden yenilendiği belirtildi.

Yeni yapılan sözleşmenin 30 Nisan'da sona erdiği, Mbaye Diagne'nin evden çıkmak istemediği ve ev sahibinin eşine her gece mesaj attığı, telefonla da tehdit ettiği öğrenildi. Ayrıca, Diagne'nin maddi hasara da yol açtığı belirtildi. 

Ev sahibi, Diagne'nin 30 Nisan'da çıkacağını düşünerek evi 1 Mayıs'ta yeni kiracısına vermişti. 

Diagne, Brugge'de ne kadar kazanıyordu?

Club Brugge, Diagne transferinde Galatasaray'a 3.35 milyon Euro kiralama bedeli ödüyordu Ayrıca, oyuncunun bu sezon için kalan net 2.11 milyon Euro'luk sabit transfer ücretinin Galatasaray tarafından ödenecek. Belçika temsilcisi Diagne'nin satın alma opsiyonuna da sahip. Belçika ekibi bunun için Galatasaray'a 13 milyon Euro ödemek zorunda.

 

"Yalnız antrenman yapıyorum"

Diagne, Club Brugge'ün bireysel antrenman programlarını da reddetti. Senegalli oyuncu, "Bu benim sözleşmemde değil. Ben grupla yalnız antrenman yapıyorum." dedi.

"Onu son günlerde çok az gördüm"

Teknik direktör Philippe Clement, Diagne ile ilgili, "Onu son günlerde çok az gördüm" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler