Belhanda isyan etti: "Artık kafalarına soksunlar..."

10.01.2019 - 18:20 | Son Güncellenme: 10.01.2019 - 21:20

Belhanda isyan etti: "Artık kafalarına soksunlar..."

Galatasaray'ın futbolcusu Belhanda önemli açıklamalarda bulundu.

NTV'ye konuşan Belhanda'nın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Aslında bu sene Şampiyonlar Ligi bir artıydı. Geçmişte Şampiyonlar Ligi'nde oynamış bir takım. Şampiyon olup katıldık. Bu sezon çok sakatlık yaşadık, asıl sorun buydu. Oynadığımız gruptan çıkabilirdik. 3. olduk ve UEFA'ya katılıyoruz. Çok sayıda yeni futbolcunun olduğu bir takım için iyi bir sezondu"

"Artık düzeldim, Galatasaray'da değil milli takımda sakatlandım. Bazen seyahetlerin yorgunluğu birikiyor. Artık kendimi iyi hissediyorum, şimdilik her şey yok. Fenerbahçe maçı diğerleri gibi bir maçtı. Fenerbahçe'ye değil kendimize odaklanıyoruz. Olan oldu.  Şampiyonluğumuz şansımız benim için %100 demesem bile %80. Bütün takımlar bizden çekiniyor. Rakipler Galatasaray ile oynarken bizden çekiniyor. İkinci yarıda daha iyisini yapabiliriz. Şampiyonluğu alabilecek kalitedeyiz"

"Benim tarzım bu. Kazanmak isterim, kaybetmeyi sevmem. Futbolda bu tarz şeyler var. Bazen kaçınabileceğiniz kırmızı kartlar da alırsınız. Futbolda bunlar var. Şu an için bana teklif yok. Söylentileri basın çıkarıyor. Ben burada oynamaya devam ediyorum. Takım için en iyisini yapacağım. Takıma daha fazla katkı sunmaya çalışacağım. Fatih Terim bana güveniyor, sahada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Hem dürüst bir futbolcuyum. Takıma yardım etmek için Sivasspor maçında erken döndüm"

"Aynı mevkide oynamıyorum. Beni 10 numaraya koymamılar. Ndiaye ve ben aynı pozisyonda oynuyoruz. İkimizde 8 numarayız. Ben 10 numara oynamıyorum. Bunu kafalarına sokmalılar. Oyuna kurmam ve yaratıcılık sergilemem isteniyor"

"Avrupa maçları her zaman önemli. Benfica gibi bir takımla karşılaşmak bize tecrübe kazandırır. Zor bir maç olacak. İki ayaklı bir maç olacak. Tur atlamak için her şeyi yapmamız gerekecek"

Senin için hazırladığımız haberler