Top artık Mustafa Cengiz'de: Younes Belhanda'nın sözleşmesi...

30.12.2020 - 15:12 | Son Güncellenme: 30.12.2020 - 15:16

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe ve Beşiktaş ile olan şampiyonluk yarışına devam ederken diğer taraftan da geleceği belirsiz olan futbolcularla ilgili düğmeye bastı. Belhanda, yeni kontratıyla birlikte ne kadar kazanacak, Mustafa Cengiz ne düşünüyor? İşte Belhanda konusunda son gelişmeler ve detaylar...

Top artık Mustafa Cengiz'de: Younes Belhanda'nın sözleşmesi...

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Sözleşmesinin son 6 ayına giren Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda konusunda pürüzler büyük ölçüde çözüldü. 2017'de 3 milyon 350 bin Euro'luk maaşa imza atan Faslı yıldızın yeni kontratı nasıl olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Pürüzler çözüldü mü?

Galatasaray'ın 10 numarası Younes Belhanda, Florya'da kalmak için mevcut kontratının bir hayli altında yeni sözleşme yapmaya razı oldu. Geçen hafta yapılan yüz yüze görüşmenin ardından süreç devam ederken, olumlu geçen toplantıdan kalan bazı pürüzler de büyük ölçüde çözüldü.

Belhanda, Galatasaray'da ne kadar kazanacak?

Taraflar, 1.5 milyon Euro artı başarı bonuslarıyla orta yolu buldu. İstanbul'dan ev alan ve ülkemizde çok mutlu olan Belhanda, düzenini bozmak istemiyor. Teknik direktör Fatih Terim'i baba olarak gören özellikle kaptan Arda Turan'ın gelmesiyle de takımdaki ortamdan çok memnun olan Belhanda'nın kalmak için istekli tavrı teknik heyeti de sevindirdi.

Terim'in oyun planında çok önemli bir rolü olan Faslı oyuncunun sözleşmesinin uzatılma konusunda yetki sahibi isimler mutabık. Artık son söz başkan Mustafa Cengiz'de. Sözleşme şartları başkanın onayından geçerse yıldız futbolcu 2023'e kadar Galatasaray ile yeni kontrat imzalayacak.

4 gol attı

Bu sezon 14 maçta forma giyen Younes Belhanda 4 gol atıp, 1 asist yaptı. Faslı yıldız bu sezon covid-19’a yakalanmış ve bir süre de sahalardan uzak kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler