Belhanda yönetime çıkışmamış: 'Yanlış anlaşıldım'

08.03.2021 - 23:25 | Son Güncellenme: 09.03.2021 - 09:35

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray'ın Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Younes Belhanda'nın açıklamalarını çevirmenin farklı çevirmesi gündem olmuştu. Belhanda maç sonunda, "Yöneticiler Instagram ve Twitter'da dolanmak yerine zeminle ilgilenmeliler" demişti. Faslı futbolcu bunun ardından geri adım atan bir paylaşım yaptı. İşte detaylar...

Belhanda yönetime çıkışmamış: 'Yanlış anlaşıldım'

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından ise Younes Belhanda, Türk Telekom Stadyumu'nun zemini hakkında konuştu.

İlk aşamada Belhanda'nın tercümanı, Faslı futbolcunun açıklamalarını "Böyle saha koşullarında geri dönüş yapmak zor. Biz daha çok pas oynayan takımız. Bu sahaya çare bulunması lazım. İstediğimiz oyunu böyle oynayamıyoruz. Sahanın daha iyi olması lazım. Antrenman sahamız bile buradan çok daha iyi. Gerekirse dünyanın en iyi bahçıvanlarının getirilip buranın düzeltilmesi lazım" şeklinde çevirmişti.

Belhanda yöneticilere yüklendi, tercüman çevirmedi! Resmi site...

Yöneticileri eleştirdi

Ancak Belhanda'nın röportajını tercümanın tam çevirmediği ortaya çıktı. Belhanda, röportajının bir bölümünde, "Yöneticiler Instagram ve Twitter'da dolanmak yerine zeminle ilgilenmeliler" demişti.

Geri adım geldi

Belhanda resmi sosyal hesabından yanlış anlaşıldığını ifade eden bir paylaşım yaptı. 31 yaşındaki futbolcu, "Dünkü röportajım sırasında başkan, başkan yardımcısı veya yönetim kurulu hakkında konuşmadığımı açıkça belirtmek isterim. Sahaya daha çok bakım yapılması gerekliliğiyle ilgili stadyumdan sorumlu insanlara yönelik konuştum. Sadece daha iyi koşullarda oynayabilmemiz için söylediklerimden dolayı yanlış anlaşıldım. Çevirmenim de bunu yapıcı bir mesaj olduğunu anlayarak çevirdi. Galatasaray'ın tüm yönetimine saygı duyuyorum ve kulüpteki herkesle iyi bir ilişkim var." ifadelerini kullandı.

Belhanda'nın paylaşımı

Senin için hazırladığımız haberler