Belhanda, yönetimi köşeye sıkıştırdı!

21.07.2020 - 09:21 | Son Güncellenme: 21.07.2020 - 09:26

Galatasaray'da Fatih Terim tarafından kadroda düşünülmeyen Younes Belhanda, yönetim tarafından satış listesine konuldu. Futbolcu, takımdan ayrılmak istiyor mu? Yönetimi nasıl köşeye sıkıştırdı? Belhanda gelişmesi...

Belhanda, yönetimi köşeye sıkıştırdı!

Galatasaray'daki geleceği her dönem tartışma yaratan Younes Belhanda'nın durumu merak konusu oldu. Belhanda, Galatasaray'da kalacak mı? Yöneticilerle yeni görüşme yaptı mı? Galatasaray, Belhanda'dan bonservis elde edebilecek mi? Gelişmeler ve detaylar haberde... 

Satış listesine konuldu

Yönetimin takımdan göndermek istediği Younes Belhanda, gitmemek için direnirken olay daha da karmaşık hale geldi. Fatih Terim'in gelecek planlarında yer almayan Younes Belhanda, Feghouli, Falcao, Diagne ve Babel'le birlikte satış listesine konuldu.

Belhanda, yönetimi köşeye sıkıştırdı

Sabah'ın haberine göre; Faslı 10 numara ise bu gelişme üzerine idarecilere "Ya beni serbest bırakın ya da 1 yıl daha kalır sözleşmemi tamamlarım" restini çekerek planları bozdu.

Yönetimden 6 milyon Euro şartı

Kendisinden bonservis kazanmayı düşünen yönetimi köşeye sıkıştıran Belhanda, durumunu soran Körfez ülkelerindeki kulüplere de 6 milyon Euro şartı koştu. 

Belhanda, Galatasaray'da kaç para kazanıyor?

Galatasaray'da primlerle birlikte yıllık 4 milyon Euro'ya yakın ücret alan 30 yaşındaki oyuncu, Katar ya da Suudi Arabistan'a gitmesi halinde 6 milyon Euro garanti para talep ediyor.

Galatasaray, Belhanda'dan bonservis elde edebilecek mi?

Belhanda'nın bu istekleri yüzünden olası transferden Galatasaray'ın bonservis geliri elde etmesi çok zor gözüküyor.

Belhanda, bu sezon kaç gol attı?

Younes Belhanda bu sezon 32 maçta 2372 dakika süre aldı ve 6 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler