Belhanda'nın menajeri patladı: "Hepsi saçmalık"

04.12.2020 - 14:40 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 16:08

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Younes Belhanda'nın geleceği merak konusu oldu. Ayrıca, Galatasaray'ın gündemindeki Onyekuru'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları üzerine iki futbolcunun menajeri William D'Avila açıklama yaptı. Belhanda devre arasında Galatasaray'dan ayrılacak mı? Onyekuru Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? İşte yanıtı...

Belhanda'nın menajeri patladı: "Hepsi saçmalık"

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da geleceği tartışma konusu olan Younes Belhanda başta olmak üzere birçok futbolcunun menajerliğini üstlenen William D’Avila, basında çıkan bazı iddialarla ilgili net konuştu. Belhanda, Galatasaray’dan ayrılacak mı? Onyekuru, Fenerbahçe’ye mi transfer olacak? Bu sorulara iki oyuncunun menajeri net bir yanıt verdi.

William D’Avila Belhanda için ne dedi?

William D’Avila, devre arasında Belhanda’yı satmak için Galatasaray ile görüştüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Onyekuru’yu Fenerbahçe’ye götürecek mi?

Ünlü menajer, Galatasaray’ın kendisine 3.5 milyon Euro borcu olduğu ve daha önce Galatasaray’da oynayan Onyekuru’yu Fenerbahçe transfer etmek için görüşmeler yaptığını da yalanladı.

William D’Avila: “Bunların hepsi saçmalık”

Ajansspor’a konuşan William D’Avila yaptığı açıklamada, ”Bunların hepsi saçmalık. Hiçbirinin doğru olmadığını size teyit ederim” ifadesini kullandı.

Belhanda bu sezonki Galatasaray performansı

Galatasaray’da bu sezon 10 maçta 661 dakika süre alan Younes Belhanda, 3 gol atıp 1 de asist yaptı. Sarı-kırmızılı takımda bu sezon normal şartlarda 3 milyon 350 bin Euro kazanacak olan futbolcunun maaşından yüzde 15 kesinti yapıldığı kulüp tarafından açıklanmış ve futbolcunun konuyu FIFA’ya taşıdığı gündeme gelmişti.

Onyekuru, Galatasaray’a transfer olacak mı?

Öte yandan futbolcunun menajeri, Radyospor’da kısa bir süre önce yaptığı açıklamada Henry Onyekuru’nun devre arası dönemde Monaco’dan ayrılacağını ve bunu kulüple de konuştuğunu söyledi. William D’Avila ayrıca, “Galatasaray elbette ki seçeneklerin başında geliyor. İstanbul’da 1-2 kulüp onunla ilgileniyor. Şu anda nereye gideceğini kesin olarak söyleyemem” demişti.

ÜNLÜ MENAJER WILLIAM D’AVILA RADYOSPOR’DA KONUŞMUŞTU. O AÇIKLAMALAR İÇİN TIKLAYIN…

Senin için hazırladığımız haberler