Belhanda'ya tedavi, Diagne'ye pasta

28.10.2020 - 13:22 | Son Güncellenme: 28.10.2020 - 13:37

Erzurumspor deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray, Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam etti. Sakatlıkları bulunan Belhanda ve Martin Linnes'de son durum ne? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Süper Lig’in 7.haftasında Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı devam eden Younes Belhanda’da son durum ne? Linnes’in sakatlığı geçti mi? İşte son detaylar…

Galatasaray dayanıklılık ve çift kale maç üzerinde durdu

Erzurumspor galibiyeti sonrası Ankaragücü maçına odaklanan Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik çift kale oyun oynandı. Daha sonra yenilenme koşusu ve soğuma hareketleriyle çalışma sona erdi.

Linnes ve Belhanda’da son durum

Galatasaray’da Erzurumspor maçı kadrosunda yer almayan Martin Linnes, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Daha sonra ise kendisi için hazırlanan özel bir program dahilinde takımdan ayrı olarak hazırlıklarına devam etti. Öte yandan sakatlığı süren Younes Belhanda’nın tedavisine devam edildi.

BELHANDA'NIN SAKATLIĞININ SEBEBİ NE? HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Diagne 29 yaşında

Bu arada antrenmanın ardından golcü futbolcu Mbaye Diagne için doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlama, Galatasaray’ın gelenekselleşen haliyle eğlenceli bir şekilde geçti. Yumurta ve unlu doğum günü kutlamasında futbolcuların neşesi gözden kaçmadı. Galatasaray, hazırlıklarına yarın saat 11:00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. 

Senin için hazırladığımız haberler