Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Fenerbahce'yi böyle yıktı

06.02.2022 - 14:29 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 15:06

Fenerbahçe ile karşılaşan Başakşehir, Berkay Özcan'ın golü ile maçı kazandı. Emre Belözoğlu oyuncularına o golün taktiğini verdiği video yayınlandı. İşte detaylar...

Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Fenerbahce'yi böyle yıktı

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir, Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Konuk ekip sahadan, Berkay Özcan'ın attığı tek gol ile galip olarak ayrıldı. Zorlu mücadelenin ardından, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun oyuncularına o golün taktiğini, tahtada çizerek anlattığı video, kulübün sosyal medya hesabından yayınlandı.

Senaryoyu çizerek anlattı

Maçın ilk yarısında Fenerbahçe savunmasını çözümleyen Emre Belözoğlu, devre arasında soyunma odasına gelerek, oyuncularına bazı taktik ve oyun planlarını aktardı. 61. dakikada Berkay Özcan'ın attığı golde de Emre Belözoğlu'nun taktik anlayışının izi olduğu anlaşıldı. Genç teknik adam, devre arası soyunma odasında, Berkay ve Nacer'e bu gol senaryosunu çizimlerle anlattı.

Berkay Özcan'ın başrolünde bulunduğu gol senaryosu, maçın 61. dakikasında gerçekleşti. Başakşehir'in sol kanat oyuncusu Nacer Chadli'nin Fenerbahçe savunmasından 2 kişinin arasına attığı yerden pası alan Berkay, ikili oyun üzeri, hocasının dediği gibi ceza sahası içinde topla buluştu. Kalecinin sol tarafına iyi bir vuruş yapan 23 yaşındaki on numara, güzel bir gole imza attı.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci'nin yüzü gülmüyor! Yine kötü haber...
Habere Git

Golden sonra yaptıkları sevinci açıkladı

Fenerbahçe'ye golü atan Berkay Özcan, gol sonrası yaptığı sevinci Tiktokta gördüklerini açıkladı:

"Tiktok'ta bir video gördük, ondan dolayı Tolga Ciğerci ile birlikte bu gol sevincini yaptık. Antalyaspor maçında farklı sevindik, başka maçta daha başka olacaktır. Bizim için önemli bir maçtı. 2 maç üt süte yenilmiştik. İyi bir rakibe karşı oynadık, elimizden geleni yaptık. Fenerbahçe de iyi bir takım. Kazandığımız için mutluyuz. Emre hoca ile Erdinç hoca benimle çok konuşuyor, beni geliştirdiler. Artık topla da aktifim. İnşallah onları daha çok sevindiririm"

Senin için hazırladığımız haberler