Ben Arfa'dan dikkat çeken itiraf!

02.04.2019 - 20:14 | Son Güncellenme: 02.04.2019 - 23:14

Ben Arfa'dan dikkat çeken itiraf!

Türk takımlarının gündeminden düşmeyen Hatem Ben Arfa, PSG'de kadro dışı bırakıldıktan sonra tercihini Rennes'den yana kullanmıştı.

CNN Türk'te yer alan habere göre France3'e bir röportaj veren Ben Arfa önümüzdeki yıl Rennes'de devam edip etmeyeceğinin henüz belli olmadığını belirterek "Allah bilir, ben bilmiyorum" dedi.

Sezon sonunda Rennes'le sözleşmesi bitecek olan Ben Arfa, Fransa'nın kazandığı Rusya'daki Dünya Kupası'nı eleştirirken karamsar konuştu.
Futbolun bir oyun olduğunu ve eğlence içermesi gerektiğini söyleyen Ben Arfa, "Futbolcular eğlenmeli, günümüzde savunma ve taktik eğlencenin önüne geçti" dedi.
Fransız orta saha oyuncusu Barcelona'ya övgüler yağdırırken "Neyse ki Barcelona var ve bize futbolun bir eğlence olduğunu hatırlatıyorlar" diye konuştu.
Dünya Kupası'nda şampiyon olan Fransa dahil birçok ülkenin futbolunu eleştiren Ben Arfa "Dünya Kupası'nı izlerken futbolun ölmeye başladığını fark ettim" dedi.

Ben Arfa'dan övgü alan tek ülke ise Hırvatistan oldu. Arfa, "Hırvatistan dışında tüm takımların futbolu sıkıcıydı. Oyun keyfi ortadan kayboldu" diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler