Mehmet Demirkol gündemi değerlendirdi

22.01.2020 - 20:45 | Son Güncellenme: 22.01.2020 - 18:25

Mehmet Demirkol gündemi değerlendirdi

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sports ekranlarında yayınlanan beIN Manşet programında gündemi değerlendirdi. Deneyimli spor yorumcusu Muriç'in ikinci sarı kartını, Arda Turan'ın Galatasaray'a olası transferini değerlendirdi.

Demirkol, Fenerbahçe'nin Kayserispor'u elediği karşılaşmayla ilgili "Sezon başından beri kendini gösteremeyen Mevlüt Erdinç, birkaç pozisyonda kendini gösterebildi. Golünü de attı. 60. dakikadan sonra, biraz kopma başlayınca, takımın boyu uzamaya başlayınca herkesin defoları çok net bir şekilde ortaya çıktı. Aslında işin özeti bu" ifadelerini kullandı.

Muriç'in PFDK'ya sevk edilmesiyle alakalı konuşan Demirkol "Muriç'e ceza nasıl verilecek? Kanaatle. Bu boşa enerji harcamak. Bence bilerek gördü ama bence. Vedat Muriç bilerek görmediğini söylerse ben ne diyeceğim, hayır bilerek mi? Başakşehir maçı çok önemli, oynamak istiyor hem. O maçta ceza alacağına bu maçta ceza alacak. Kupanın cezası kupada, ligin cezası ligde çekilse hiç konuşulmaz" dedi.

Arda Turan'ın Galatasaray'a olası transferi hakkında değerlendirmelerde bulunduran Demirkol, "Haberlere göre transfer yazın olacak. Arda ne yapacak? Belirgin bir fikir ayrılığı var. Yönetim ve başkan hayır diyor. Hoca kamuoyuna söylüyor ama Mustafa Cengiz, 'Adı bile geçmedi' dedi. Arda'yı Türkiye'de Galatasaray'da görüyorsun. Ben Arda'nın yeniden dönmesini istiyorum, kim diyebilir?" ifadelerini kullandı.

Demirkol'un diğer açıklamaları şu şekilde:

Beşiktaş ile Ljajic arasında derin bir kopma var mı? Abdullah Avcı açısından da böyle bir durum görmedik. Demek ki oyuncuda kopma var. Adem Ljajic'in performansını eleştiren biri olarak kendimle çelişeceğim ama bu haftaki oyuna bakarak ilk gidecek oyuncunun Ljajic olmadığını söyleyebiliriz. 

Açıkcası başlarda futbolcuların Abdullah Avcı'yı istemediğini düşündüm ama takım iyi giderken toparlanmış gibi geldi. Abdullah Avcı maç sonlarında oyunla ilgili net açıklamalar yapıyor. Takımın yanlış ve doğru yaptıkları şeyleri anlattı. 

Teknik direktörle yollarını ayıran takımların acele etmiyor. Çünkü teknik direktörler, transfer yapılması için değiştiriliyor. Bu da yavaş yavaş bitiyor.

Senin için hazırladığımız haberler