"Benim iki favorim Bayern Münih ve Manchester City"

05.07.2020 - 13:37 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 13:37

"Benim iki favorim Bayern Münih ve Manchester City"

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, UEFA Şampiyonlar Ligi için Bayern Münih ve Manchester City'i favori gördüğünü açıkladı.

İki takımın karşılaşmasının da ilginç olabileceğini söyleyen deneyimli teknik adam, "Benim iki favorim Bayern Münih ve Manchester City. Bayern Münih, Almanya'da salgın öncesinde ve salgının arasının ardından çok etkileyici oynadı. Hansi Flick görevi devraldıktan sonra çok etkileyiciydiler" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatıyla ilginç olacağını vurgulayan Klopp, "Açıkcası iki favori... Manchester City'nin kadrosundaki oyuncuları görüyorsunuz! Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorsanız en iyi kadronuzla hazır olmalısınız" şeklinde konuştu.

Alman teknik adam Klopp, "Diğer takımların hiç şansı yok demiyorum ama bu iki takımın favori olduğunu düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Şampiyonlar Ligi bu sezon nasıl tamamlanacak?

8’li final formatında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, 12-23 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

12 gün sürecek ve tek maçlı eleminasyon sisteminin uygulanacağı açıklanan Şampiyonlar Ligi'nde 12-15 Ağustos tarihlerinde çeyrek final, 18-19 Ağustos’ta yarı final ve 23 Ağustos’ta da final maçı oynanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde son durum

Koronavirüs salgını öncesi Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu mücadeleleri oynanıyordu. Koronavirüsün potansiyel tehlikesinin ciddiye alınmadığı mart ayında 4 eşleşmenin rövanş mücadelesi oynanırken, 4'ü de ertelenmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final vizesi alan takımlar: Leipzig, Atalanta, Atletico Madrid, PSG.

Son 16 turunda oynanacak maçlar

Eşleşme - İlk maçın sonucu

  • Barcelona - Napoli (1-1)
  • Bayern Münih - Chelsea (3-0)
  • Juventus - Lyon (0-1)
  • Manchester City - Real Madrid (2-1)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler