Fenerbahçe, Berisha'nın Yerine Joshua King’i Transfer Elmak İstiyor

11.07.2022 - 13:54 | Son Güncellenme: 11.07.2022 - 14:21

Transfer haberleri... Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Mergim Berisha'nın yerine Joshua King’i kadrosuna katmak istiyor...

Fenerbahçe, Berisha'nın Yerine Joshua King’i Transfer Elmak İstiyor

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden ve dün akşam oynadığı hazırlık maçında İngiliz ekibi Hull City'yi 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. 

Berisha'nın yerine Joshua King

Bruma, Lincoln Henrique, Emre Mor ve son olarak da Tiago Çukur'u kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, Mergim Berisha'yı elden çıkarıp yerine Joshua King'i transfer etmek istiyor.

Vole'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, Alman yıldız Mergim Berisha’yı elden çıkarıp yerine son olarak İngiliz kulübü Watford forması giyen ve şu an serbest statüde yer alan Joshua King’i almak istiyor.

Watford formasıyla 33 maça çıkan Norveçli golcü, 5 gol ve 3 asist kaydetti. Golcü oyuncu daha önce Bournemouth, Blackburn Rovers, Hull City, Everton, Preston, Manchester United ve Borussia Mönchengladbach gibi takımların da formalarını giymişti.

Berisha'ya Mainz talip oldu

Öte yandan, Kanarya'da kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve bir başka kulübe transfer olmak için izin verilen Alman yıldız Mergim Berisha'ya Bundesliga ekibi Mainz talip oldu. 

3 milyon Euro

Kicker'de yer alan habere göre; Bundesliga ekibi, golcü oyuncu için 3 milyon Euro ödemeyi gözden çıkardı. Bilindiği üzere, sarı-lacivertli takım 24 yaşındaki golcü oyuncuyu geçen sezon Avusturya ekibi RB Salzburg'dan 5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç: Tarihin en kötü TFF başkanı ve yönetimi geride kaldı
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Fenerbahçe'nin Hull City'yi 2-0 yendiği maçın kadrosunda yer almayan Berisha, çıktığı 31 maçta 7 gol ve 3 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den resmi açıklama! Anlaşma sağlandı, İstanbul'a geliyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler