Kayserispor'da Berna Gözbaşı'nın dönmesinin istediği Thiam'ın gelişi ertelendi

03.02.2022 - 13:43 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 14:38

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Mame Thiam’ın bir an önce takıma dönmesi için Senegal Milli takımının elenmesini isterken, Senagalli oyuncunun gelişinin bugün ertelendiği ortaya çıktı.

Kayserispor'da Berna Gözbaşı'nın dönmesinin istediği Thiam'ın gelişi ertelendi

AJANSSPOR - HABER

Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele veren Senegal milli takım forması giyen Mame Baba Thiam'ın Kayseri'ye gelişi ertelendi. Senegal milli takımının turnuvada yarı finalde Burkina Faso takımını 3-1 mağlup etmesi ve finale yükselmesi neticesinde Thiam'ın Kayseri'ye gelişi ertelendi. 

Mame Thiam, final maçı sonrası dönüyor

6 Şubat'ta oynanacak final maçı sonrasında Mame Thiam, Kayseri'ye gelerek takıma katılabilecek. Yarı final maçında kadroda yer almasına rağmen forma giyemeyen Mame Thiam, maç sonrasında takım arkadaşları ile sevincini paylaşırken Regaip Kandili münasebetiyle de sosyal paylaşım sitesindeki hesabı üzerinden kutlama yayınladı.

İlgini Çekebilir
Kayserispor'un genç futbolcusu Portekiz'e transfer oldu!
Habere Git

Berna Gözbaşı: "Kiminle oynuyorlarsa rakibini tutuyorum"

Geçtiğimiz günlerde Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Mame Thiam’ın bir an önce takıma dönmesi için Senegal Milli takımının elenmesini beklediklerini ancak takımın şampiyonluğa gittiğini söylemişti. Berna Gözbaşı, "Mame Thiam dönsün diye Senegal’in elenmesini bekliyoruz ama onlar da şampiyonluğa gidiyor. Kiminle oynuyorlarsa rakibini tutuyorum. Fenerbahçeliler, ’Thiam sizde nasıl oynuyor?’ diye soruyor. Bilmiyorum, demek ki ortamdan dolayı." dedi.

Mame Thiam'ın performansı

Bu sezon Kayserispor formasıyla toplam 16 maça çıkan Mame Thiam, 9 gol, 4 asist kaydetti. Geçen sezon ise Fenerbahçe formasıyla 34 maçta görev yapan 28 yaşındaki golcü, 8 gol atıp 4 de asistlik katkı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler